Ledeltheater Oostburg (2019)

In het meest zuidelijke puntje van Zeeland ligt in de gemeente Sluis het dorp Oostburg. Een rustig dorp welke trots mag zijn op het theater dat er gehuisvest is; het Ledeltheater.

De huidige beheerder zorgt er persoonlijk voor dat er verrassende documentaires, art-house en commerciële films vertoond worden en probeert tevens naast de gevestigde namen ook jonge, startende artiesten een podiumplaats te geven.

Vorig jaar is het Ledeltheater gestart met de transitie naar LED en hebben ze de ColorSource CYC horizon armaturen aangeschaft van ETC. De keuze voor ETC was niet alleen vanwege de mooie kleuren welke je met dit armatuur kunt maken, maar ook om de 5 jaar garantie die ETC geeft haar LED armaturen en maar liefst 10 jaar op de LED-bron!

 Hierna was de stap naar bewegende LED armaturen ook snel gemaakt, waarbij de keuze viel op de Robe Ledbeam 150 RGBA. Door de compactheid van dit armatuur geeft ze het de mogelijkheid om ze in te zetten tijdens voorstellingen in de Grote zaal, maar ook bij bijvoorbeeld kleinschaligere bedrijfspresentaties in de Rabozaal. Ook door het grote zoom bereik van dit armatuur is geen zaal te groot óf te klein.

 Met bovenstaande nieuwe materialen was de honger naar vernieuwing niet gestild en zal het Ledeltheater het komende theater seizoen weer hoge ogen gooien.

Met de komst van een Roadhog4 zal de huidige Strand Lighting MX-48 een label ‘nostalgie’ krijgen. Als eerste theater met minder dan 500 stoelen maken ze bewust de keuze voor de Robe T1 profiel en omarmen daarmee de multicolor LED technologie voor de volle 100%.

 

Geleverd aan het Ledeltheater:

5x ETC ColorSource CYC
6x Robe LedBeam 150 FW RGBA
1x Roadhog4
4x Robe T1 profiel

 Het Ledeltheater gaat voor de toekomst en is niet meer te stoppen!


More references Theatre