Reference, Architectural

Stadsherstel - De Duif, Amsterdam (2023)

Wederom een mooi eindresultaat voor Stadsherstel - De Duif, Amsterdam.
Read more >

Lumen Solutions (2023)

Sinds 2015 zijn onze architectuur activiteiten ondergebracht bij Lumen Solutions. Bij specifieke architectuur vraagstukken kunt u contact opnemen met:Lumen Solutions BV  +31 (0)88 - 77 22 777  info@lumensolutions.nl  www.lumensolutions.nl  Tankval 5A, 2408 ZC  Alphen aan den Rijn
Read more >

World Trade Centre, Rotterdam (2022)

Nieuw multi-color zaallicht voor congreszaal van het WTC
Read more >

Full Of Life sportschool, Campus Diemen-Zuid (2022)

Meer licht en kleur in sportschool Campus Diemen-Zuid.
Read more >

Deltion College, Zwolle (2022)

Full-color zaalverlichting voor de studenten van het Deltion College.
Read more >

Secret Garden, Amsterdam (2022)

Lumen Solutions leverde de materialen voor het geheel herziene verlichtingsplan.
Read more >

Amsterdamse Modern Orthodoxe Sjoel (2022)

Lumen Solutions heeft voor AMOS het lichtontwerp gemaakt, armaturen geleverd inclusief Sjabbat aansturing en programmering.
Read more >

House Of European History, Brussel (2022)

In opdracht van Meyvaert (experts in museum display cases) leverden we de verlichting voor het House Of European History museum.
Read more >

Fulcotheater, IJsselstein (2022)

Oorspronkelijk was de traptredeverlichting in het Fulcotheater blauw aan de ene zijde en rood aan de andere zijde. De vraag was dan ook of wij dat konden evenaren. Natuurlijk!
Read more >

Cool Kunst en Cultuur, Heerhugowaard (2022)

Cool! Lumen Solutions heeft de kantoren, oefenruimtes en garderobe volledig voorzien van LED-verlichting.
Read more >

M-Mediagebouw, Hilversum (2021)

Lumen Solutions heeft in samenwerking met Controllux de gevel van het M-Mediagebouw in Hilversum in kleur gezet. Meerdere RGBA armaturen zorgen voor soms letterlijk alle kleuren van de regenboog.
Read more >

De Fabrique volledig overgeschakeld naar LED (2016)

De Fabrique volledig overgeschakeld naar LED Onlangs installeerde de firma Bijman Audiovisueel 248 stuks Robe Robin Parfect  100 RGBW LED armaturen in de industriële evenementen locatie “De Fabrique” te Utrecht.. De Fabrique is een bedrijf in beweging; het continu innoveren van hun producten en diensten zorgt ervoor dat De Fabrique interessant is en blijft voor hun opdrachtgevers.Na een intensieve selectieprocedure en testfase op locatie met diverse armaturen is unaniem gekozen voor de Robin Parfect 100 RGBW.Doorslaggevend bij aanschaf waren de prachtige tungsten kleuren en dat de Robin Parfect eenvoudig bedienbaar is middels een speciaal hiervoor ontwikkelde 2 DMX kanalen mode (Intensiteit & Virtueel kleurenwiel).Middels deze innovatieve investering wordt maar liefst 70% bespaard op het energieverbruik ten opzichte van de oude 1000 watt halogeen armaturen. Bijkomend groot voordeel is dat naast de variabele witte ledkleuren (2.700K, 3.200K, 4.200K, 5.600K en 8.000K) de Robe Robin Parfect 100 RGBW ook een virtueel kleurenwiel met 237 ledkleuren bezit.Hiermee behoort het vervangen van de kleurfilters in armaturen tot het verleden en bespaart men hiermee veel uren productietijd. Door het grote aantal kleurencombinaties, die mogelijk zijn met de Robe Robin Parfect 100 RGBW, kunnen organisatoren die gebruik maken van de verschillende ruimtes, deze in iedere gewenste ambiance creëren. Naast deze investering door “De Fabrique” kon uiteraard niet uitblijven dat de firma Bijman Audiovisueel ook geïnvesteerd heeft in nog eens 100st Robe Parfect 100 RGBW voor hun eigen verhuurvloot.   Locatie: De Fabrique te UtrechtInstallatie: Bijman AudiovisueelFoto’s: Gerrit Schottert & Ramon Bijman  
Read more >

More references Architectural