Amsterdamse Modern Orthodoxe Sjoel (2022)

Amsterdamse Modern Orthodoxe Sjoel
Lumen Solutions heeft voor AMOS het lichtontwerp gemaakt, armaturen geleverd inclusief Sjabbat aansturing en programmering.

In 2011 is de stichting AMOS als zelfstandige stichting opgericht met als doel het organiseren van sjoeldiensten en andere activiteiten om de Joodse Gemeenschap in Groot-Amsterdam te versterken.

Centraal stond de sjoel gebedsruimte welke geheel nieuw aan het bestaande pand is gebouwd. Hierin is het plafond voorzien van een raster van compacte tunable white armaturen (DMX aangestuurd) om verschillende sferen te kunnen maken. Midden in de ruimte is een design-armatuur geplaatst als eyecatcher. Verder is er over de gehele begane grond en het souterrain de verlichting vervangen voor inbouw LED armaturen (DALI aangestuurd). Het geheel wordt centraal aangestuurd en bediend door diverse touchscreens en wandschakelaars door het pand. Omdat tijdens de sabbat en feestdagen er geen werk verricht mag worden (hieronder valt ook het bedienen van een schakelaar, touchscreen of het triggeren van een sensor), wordt tijdens deze periodes de verlichting automatisch geschakeld via onze hoofdsturing. Wij wensen AMOS veel plezier van hun nieuwe locatie en lichtinstallatie!

Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project?

Neem dan contact met ons op via:
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 


More references Architectural