Reference, Theatre

Theater de Willem (2021)

Theater de Willem kiest voor LED verlichting en vervangt hiermee alle halogeen schijnwerpers.
Read more >

Theater Zuidplein Rotterdam (2020)

Het eerste theater met drie zalen theater LED schijnwerpers. Robe T1 profiel en PC, DL7S profiel, Spiider wash, LEDBeam, Parfect 150, ETC Lustr2.
Read more >

Theater De Molen (2020)

Na bijna 20 jaar gebruik van halogeen armaturen was Theater De Molen toe aan een nieuwe invulling.
Read more >

Stadsschouwburg Sint-Niklaas (2020)

Controllux verzorgt het nieuwe zaallicht in Stadsschouwburg Sint-Niklaas. De gehele zaal is voorzien van diverse TDE armaturen welke zorgen voor een egale spreiding, een traploze dimming en een sfeervolle wandinvulling.
Read more >

Kunstmin Dordrecht (2019)

Theater de Kunstmin in Dordrecht heeft ook gekozen voor de Robe T1 LED Profiel, maar liefst 8 stuks zullen gebruikt worden voor in de grote zaal.
Read more >

Ledeltheater Oostburg (2019)

Vorig jaar is het Ledeltheater gestart met de transitie naar LED en hebben ze de ColorSource CYC horizon armaturen aangeschaft van ETC. De keuze voor ETC was niet alleen vanwege de mooie kleuren welke je met dit armatuur kunt maken, maar ook om de 5 jaar garantie die ETC geeft haar LED armaturen en maar liefst 10 jaar op de LED-bron!
Read more >

Openluchttheater Cabrio Soest (2019)

Aan Controllux werd de vraag gesteld om een betaalbare, maar toch multifunctionele truss oplossing te bedenken. Samen met specialisten van Prolyte is er gekeken wat er op deze locatie mogelijk was. Uiteindelijk is er samen met de technici gekozen voor de aankoop van enkele ground-supports met een enkele ligger, uitgevoerd in H30V truss.
Read more >

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede (2019)

Lichtspecialist Paul de Vries is vanaf de opening, alweer 11 jaar geleden, betrokken geweest bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. De Robe ColorSpot- en Wash 575-serie, die voorafgaand aan de opening geïnstalleerd zijn, zijn na al die tijd nog altijd operationeel. Maar met het verstrijken der jaren werd het tijd voor nieuwe technologieën.
Read more >

Theaters Tilburg (2019)

Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Een culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek, van musical tot dans. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio. Upgrade foyer schouwburgzaalVoor een upgrade van de foyer van de schouwburgzaal hebben Controllux en Theaters Tilburg gekeken met welk armatuur de enorme glazen gevel het beste tot zijn recht zou komen. Er is gekozen voor de krachtige Lumipix12uqpro van Prolights. Met de RGBW kleuren LEDS is het mogelijk om de foyer in sfeervol licht te zetten tijdens een voorstelling tot het accentueren van de bedrijfskleuren tijdens een corporate event. Controllux wenst Theaters Tilburg en alle bezoekers van deze foyer vele mooie momenten toe.
Read more >

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond (2019)

Begin 2018 kwam Erik Koletski naar ons toe met de vraag na te denken over de omschakeling van halogeen- naar LED theaterlicht.
Read more >

Speelhuis Helmond (2018)

Na de brand in 2012 moest Theater 't Speelhuis op zoek naar een nieuwe locatie in Helmond. In eerste instantie heeft Controllux in 2012 Niethammers en Thomas parren geleverd om de voorstellingen die waren gepland te voorzien van theater verlichting.
Read more >

Efteling Symbolica (2017)

In de zomer van 2017 opende de Efteling ter ere van haar 65ste verjaardag haar nieuwste attractie Symbolica, een Paleis vol Fantasie. Controllux is zeer vereerd te hebben meegewerkt aan de verlichting van Symbolica. 
Read more >

More references Theatre