Reference, Theatre

Kunstencentrum Vooruit, Gent (BE) (2022)

The 1100-capacity Concert Hall venue has recently received a complete lighting upgrade, with Robe chosen as the moving light brand with a mixture of 31 x T1 Profiles, 12 x Spiider wash beams and 22 x LEDBeam 350s.
Read more >

The Harbour Club Theater, Amsterdam (2022)

In het gloednieuwe The Harbour Club Theater in Amsterdam is er een grote hoeveelheid ROBE lighting Spots geleverd door Peitsman Licht en Geluid B.V. waaronder 24x ROBE T1 Profiles, 28x LEDBeam 350s en 6x Spiiders wat dit indrukwekkende eindresultaat levert.
Read more >

Amare, Den Haag (2021)

Controllux heeft het theater Amare in Den Haag het volledige licht en rigging mogen leveren. Met onder andere 180 stuks ROBE Lighting spots en een grote hoeveelheid Prolyte truss.
Read more >

Theater de Willem, Papendrecht (2021)

Theater de Willem kiest voor LED verlichting en vervangt hiermee alle halogeen schijnwerpers.
Read more >

Theater Zuidplein Rotterdam (2020)

Het eerste theater met drie zalen theater LED schijnwerpers. Robe T1 profiel en PC, DL7S profiel, Spiider wash, LEDBeam, Parfect 150, ETC Lustr2.
Read more >

Theater De Molen (2020)

Na bijna 20 jaar gebruik van halogeen armaturen was Theater De Molen toe aan een nieuwe invulling.
Read more >

Stadsschouwburg Sint-Niklaas (2020)

Controllux verzorgt het nieuwe zaallicht in Stadsschouwburg Sint-Niklaas. De gehele zaal is voorzien van diverse TDE armaturen welke zorgen voor een egale spreiding, een traploze dimming en een sfeervolle wandinvulling.
Read more >

Kunstmin Dordrecht (2019)

Theater de Kunstmin in Dordrecht heeft ook gekozen voor de Robe T1 LED Profiel, maar liefst 8 stuks zullen gebruikt worden voor in de grote zaal.
Read more >

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede (2019)

Lichtspecialist Paul de Vries is vanaf de opening, alweer 11 jaar geleden, betrokken geweest bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. De Robe ColorSpot- en Wash 575-serie, die voorafgaand aan de opening geïnstalleerd zijn, zijn na al die tijd nog altijd operationeel. Maar met het verstrijken der jaren werd het tijd voor nieuwe technologieën.
Read more >

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond (2019)

Begin 2018 kwam Erik Koletski naar ons toe met de vraag na te denken over de omschakeling van halogeen- naar LED theaterlicht.
Read more >

Speelhuis Helmond (2018)

Na de brand in 2012 moest Theater 't Speelhuis op zoek naar een nieuwe locatie in Helmond. In eerste instantie heeft Controllux in 2012 Niethammers en Thomas parren geleverd om de voorstellingen die waren gepland te voorzien van theater verlichting.
Read more >

Efteling Symbolica (2017)

In de zomer van 2017 opende de Efteling ter ere van haar 65ste verjaardag haar nieuwste attractie Symbolica, een Paleis vol Fantasie. Controllux is zeer vereerd te hebben meegewerkt aan de verlichting van Symbolica. 
Read more >

More references Theatre