Our brands

Below is a list of the brands in our range

ARRIARRI
ARRI is 's werelds grootste, fabrikant van digitale camera's, digitale intermediaire (DI) en verlichtingsapparatuur voor Televisie en Film met het hoofdkantoor in München, Duitsland.

Check out the website of ARRI

ETCETC
ETC is in 1975 opgericht door Fred Foster en de afkorting staat voor Electronic Theater Controls. Alles op het gebied van Lichttafels, dimmers, Schijnwerpers en accessoires voor theater-, film- en tv-studio's en architectonische ruimtes.

Check out the website of ETC

Harlequin floorsHarlequin floors
Step inside a world of performance
Global leaders in advanced technology flooring and stage systems for dance, the performing arts, events, TV and film production.

Check out the website of Harlequin floors

High End SystemsHigh End Systems
High End Systems Inc., maakt de beroemde HOG lichtregeltafels en schijnwerpers die gebruikt worden bij grote events, film- en tv-studio's, cruiseschepen, pretparken, kerken, restaurants en winkels. ETC heeft High End Systems in 2017 overgenomen.

Check out the website of High End Systems

ProlyteProlyte
Prolyte Group is een toonaangevende fabrikant van truss, staging en takels. Prolyte is gevestigd in Leek Provincie Groningen Nederland.

Check out the website of Prolyte

RobeRobe
Robe is gevestigd in Valašské Meziříčí Tsjechië en produceert innovatieve, hoogwaardige bewegend licht Schijnwerpers en digitale verlichtingsproducten.

Check out the website of Robe