Our brands

Below is a list of the brands in our range

ARRIARRI
ARRI is 's werelds grootste, fabrikant van digitale camera's, digitale intermediaire (DI) en verlichtingsapparatuur voor Televisie en Film met het hoofdkantoor in München, Duitsland.

Check out the website of ARRI

AsteraAstera
ASTERA is gespecialiseerd in het ontwikkelen van draadloze LED armaturen voor de entertainment en broadcast industrie.
Astera is een belangrijke speler in de film- en evenementenverlichtingsindustrie en heeft een reputatie als een van de meest innovatieve bedrijven in de branche.

Check out the website of Astera

ETCETC
ETC is in 1975 opgericht door Fred Foster en de afkorting staat voor Electronic Theater Controls. Alles op het gebied van Lichttafels, dimmers, Schijnwerpers en accessoires voor theater-, film- en tv-studio's en architectonische ruimtes.

Check out the website of ETC

Obsidian Control SystemsObsidian Control Systems
Obsidian heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele oplossingen voor lichtsturingen en netwerk distributie voor de Entertainment, Corporate, Studio, AV en Theater branche.
Regeltafel en netwerk trainingen zijn in de maak en zullen zo snel mogelijk beschikbaar komen voor onze relaties. Obsidian omvat momenteel 2 merklijnen; Netron (een uitgebreid pakket netwerk applicaties, oa nodes en splitters en Onyx (lichtsturingen).

Check out the website of Obsidian Control Systems

ProlyteProlyte
Prolyte Group is een toonaangevende fabrikant van truss, staging en takels. Prolyte is gevestigd in Leek Provincie Groningen Nederland.

Check out the website of Prolyte

RobeRobe
Robe is gevestigd in Valašské Meziříčí Tsjechië en produceert innovatieve, hoogwaardige bewegend licht schijnwerpers en digitale verlichtingsproducten.

Check out the website of Robe

SWITSWIT
SWIT Electronics Co., Ltd was founded in 2004, specialized in developing and manufacturing broadcast industry products, including HD video monitoring, conversion and transmission, Broadcast camera power solutions, on-camera lightings and studio lightings.

Check out the website of SWIT

TDE-lighttechTDE-lighttech
TDE-lighttech is de Nederlandse fabrikant van professionele LED-verlichting en toebehoren. Sinds 1999 is TDE-lighttech zeer actief in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige LED-verlichting. TDE-lighttech maakt alleen gebruik van LED-chips van kwaliteitsmerken als Osram, Nichia, Cree en Luxeon. Het modulaire karakter van de TDE LED producten, maakt dat voor nagenoeg ieder lichttechnisch vraagstuk een passende oplossing geboden kan worden.

Check out the website of TDE-lighttech