Onze merken

Hieronder vind u een overzicht van de merken in ons assortiment

ARRI

ARRI

ARRI is 's werelds grootste, fabrikant van digitale camera's, digitale intermediaire (DI) en verlichtingsapparatuur voor Televisie en Film met het hoofdkantoor in München, Duitsland.

http://www.arri.com

ETC

ETC

ETC is in 1975 opgericht door Fred Foster en de afkorting staat voor Electronic Theater Controls. Alles op het gebied van Lichttafels, dimmers, Schijnwerpers en accessoires voor theater-, film- en tv-studio's en architectonische ruimtes.

https://www.etcconnect.com/

Prolyte

Prolyte

Prolyte Group is een toonaangevende fabrikant van truss, staging en takels. Prolyte is gevestigd in Leek Provincie Groningen Nederland.

https://www.prolyte.com/

Robe

Robe

Robe is gevestigd in Valašské Meziříčí Tsjechië en produceert innovatieve, hoogwaardige bewegend licht Schijnwerpers en digitale verlichtingsproducten.

http://www.robe.cz/

High End Systems

High End Systems

High End Systems Inc., maakt de beroemde HOG lichtregeltafels en schijnwerpers die gebruikt worden bij grote events, film- en tv-studio's, cruiseschepen, pretparken, kerken, restaurants en winkels. ETC heeft High End Systems in 2017 overgenomen.

https://www.highend.com

Robert Juliat

Robert Juliat

Robert Juliat is een van de oudste fabrikanten van theaterverlichting. Opgericht in 1919. Alle producten worden in Frankrijk gemaakt om de kwaliteitsnormen nauwlettend te bewaken en te handhaven.

http://www.robertjuliat.com

Theater TV & Film Entertainment Architectural Rigging Consumables