Onze merken

Hieronder vind u een overzicht van de merken in ons assortiment

ARRIARRI
ARRI is 's werelds grootste, fabrikant van digitale camera's, digitale intermediaire (DI) en verlichtingsapparatuur voor Televisie en Film met het hoofdkantoor in München, Duitsland.

Bekijk hier de website van ARRI

ETCETC
ETC is in 1975 opgericht door Fred Foster en de afkorting staat voor Electronic Theater Controls. Alles op het gebied van Lichttafels, dimmers, Schijnwerpers en accessoires voor theater-, film- en tv-studio's en architectonische ruimtes.

Bekijk hier de website van ETC

High End SystemsHigh End Systems
High End Systems Inc., maakt de beroemde HOG lichtregeltafels en schijnwerpers die gebruikt worden bij grote events, film- en tv-studio's, cruiseschepen, pretparken, kerken, restaurants en winkels. ETC heeft High End Systems in 2017 overgenomen.

Bekijk hier de website van High End Systems

ProlyteProlyte
Prolyte Group is een toonaangevende fabrikant van truss, staging en takels. Prolyte is gevestigd in Leek Provincie Groningen Nederland.

Bekijk hier de website van Prolyte

RobeRobe
Robe is gevestigd in Valašské Meziříčí Tsjechië en produceert innovatieve, hoogwaardige bewegend licht Schijnwerpers en digitale verlichtingsproducten.

Bekijk hier de website van Robe

Robert JuliatRobert Juliat
Robert Juliat is een van de oudste fabrikanten van theaterverlichting. Opgericht in 1919. Alle producten worden in Frankrijk gemaakt om de kwaliteitsnormen nauwlettend te bewaken en te handhaven.

Bekijk hier de website van Robert Juliat