House Of European History, Brussel (2022)

House Of European History, Brussel
In opdracht van Meyvaert (experts in museum display cases) leverden we de verlichting voor het House Of European History museum.

In de tentoonstellingen van Het Huis van de Europese Geschiedenis wordt bewust gekozen voor de uiteenlopende invalshoeken en interpretaties van de geschiedenis van Europa. Niet alleen herinneringen die we delen, maar ook herinneringen die ons verdelen, komen aan bod. Het Huis van de Europese geschiedenis is een project van het Europees Parlement en maakt deel uit van het bezoekersaanbod van deze instelling.

Met de inzet van 139 armaturen met een witte behuizing zijn alle stukken in de tentoonstelling in het licht gezet. De gekozen armaturen hebben een uitstekende prijskwaliteitverhouding en zijn voorzien van een zoomlens en barndoors om het juiste plaatje te maken. Naast de levering hebben wij alle armaturen ook voorzien van trackadapters, waardoor deze eenvoudig aan de reeds aanwezige trackrail in het museum te monteren waren. We hopen dan ook de het museum vele bezoekers mag ontvangen!  

Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project?

Neem dan contact met ons op via:
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 


More references Architectural