De Fabrique in Utrecht (2016)

De Fabrique volledig overgeschakeld naar LED

Onlangs installeerde de firma Bijman Audiovisueel 248 stuks Robe Robin Parfect  100 RGBW LED armaturen in de industriële evenementen locatie “De Fabrique” te Utrecht..


De Fabrique is een bedrijf in beweging; het continu innoveren van hun producten en diensten zorgt ervoor dat De Fabrique interessant is en blijft voor hun opdrachtgevers.
Na een intensieve selectieprocedure en testfase op locatie met diverse armaturen is unaniem gekozen voor de Robin Parfect 100 RGBW.
Doorslaggevend bij aanschaf waren de prachtige tungsten kleuren en dat de Robin Parfect eenvoudig bedienbaar is middels een speciaal hiervoor ontwikkelde 2 DMX kanalen mode (Intensiteit & Virtueel kleurenwiel).

Middels deze innovatieve investering wordt maar liefst 70% bespaard op het energieverbruik ten opzichte van de oude 1000 watt halogeen armaturen. Bijkomend groot voordeel is dat naast de variabele witte ledkleuren (2.700K, 3.200K, 4.200K, 5.600K en 8.000K) de Robe Robin Parfect 100 RGBW ook een virtueel kleurenwiel met 237 ledkleuren bezit.
Hiermee behoort het vervangen van de kleurfilters in armaturen tot het verleden en bespaart men hiermee veel uren productietijd.

Door het grote aantal kleurencombinaties, die mogelijk zijn met de Robe Robin Parfect 100 RGBW, kunnen organisatoren die gebruik maken van de verschillende ruimtes, deze in iedere gewenste ambiance creëren.

Naast deze investering door “De Fabrique” kon uiteraard niet uitblijven dat de firma Bijman Audiovisueel ook geïnvesteerd heeft in nog eens 100st Robe Parfect 100 RGBW voor hun eigen verhuurvloot.

 

Locatie: De Fabrique te Utrecht
Installatie: Bijman Audiovisueel
Foto’s: Gerrit Schottert & Ramon Bijman

 


Meer referenties Architectural