Poppodium Gigant, Apeldoorn (2023)

Poppodium Gigant kiest wederom voor ROBE!

Podium Gigant in Apeldoorn is een complex met een brede culturele basis: Popzaal, Theater, Filmzaal, talent ontwikkeling en Stadspodium.

Controllux mocht eerder al armaturen en sturingen leveren voor de Theaterzaal, Popzaal en de Foyer en inmiddels was de Popzaal aan een upgrade toe.

Een uitgebreide wensenlijst werd opgesteld door Simon Kemme en verschillende opties werden bekeken en getest.

De keuze viel uiteindelijk op een mooie set bestaande uit 12 stuks Robe Painte profile, 16 stuks Robe Ledbeam150 en 4 stuks Robe Cuete spot.

Na het zien van het prototype model van de Painte was de keuze snel gemaakt, de flinke output, het subtiele CMY pakket en de full curtain messen in combinatie met de compacte behuizing en het lichte gewicht maken een perfect passend totaal pakket. Aangevuld met de Ledbeam 150, de industrie standaard als het gaat om een compacte led washbeam. Snel, Fel en licht van gewicht.

Voor de vloerset is gekozen voor 4 stuks Robe Cuete spot, zeer compact en vanwege de CMY kleuren menging een prima combinatie met de Painte schijnwerpers.

Deze mooie set werd aangevuld met 6 stuks Lupo Dayled 1000 fresnellen, een nieuwe hazer, netwerk node en een MA3 Compact XT Stuurtafel.

Wij wensen hoofd techniek Simon Kemme en zijn ploeg veel plezier van deze mooie upgrade en zijn trots dat we deze upgrade hebben mogen leveren.

 


More references Concerthalls