M-Mediagebouw, Hilversum (2021)

M-Mediagebouw in kleur!
Lumen Solutions heeft in samenwerking met Controllux de gevel van het M-Mediagebouw in Hilversum in kleur gezet. Meerdere RGBA armaturen zorgen voor soms letterlijk alle kleuren van de regenboog.

Het M-Mediagebouw, gevestigd in de mediastad Hilversum, biedt huisvesting aan diverse mediabedrijven. Er is een TV-studio, maar ook uitzendbedrijven en software ontwikkelaars zijn er te vinden. 

Nadat de gevel, die grenst aan het grote atrium, enige tijd geleden verlicht werd met gekleurde studiolampen vanwege een evenement, was men zo onder de indruk van het effect dat er is gezocht naar een vaste oplossing. Lumen Solutions heeft voorzien in meerdere RGBA armaturen, die zo onopvallend mogelijk zijn verwerkt in de open structuur van de gevel, zowel door een slank design als eenzelfde kleur behuizing. Van te voren is een lichtberekening gemaakt om het effect en de lichtopbrengst te visualiseren. Op locatie hebben wij de programmering voorzien, waarbij meerdere kleuren en effecten gekozen kunnen worden. Bij evenementen en op speciale dagen zal de gevelverlichting vanaf nu voorzien zijn van de bijpassende kleur.

Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project?

Neem dan contact met ons op via:
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 More references Architectural