Barverlichting, Theaters Tilburg (2021) (2021)

Vernieuwde barverlichting voor Theaters Tilburg

Bij Theaters Tilburg was de bar toe aan een nieuwe ‘look’. Lumen Solutions werd de aangewezen leverancier voor de benodigde materialen.

Bij Theaters Tilburg zijn ze klaar voor het nieuwe seizoen 2021-2022! Het afgelopen jaar dat in het water viel door corona, laten ze graag zo snel mogelijk achter zich. Het is tijd om weer vooruit te kijken en te doen wat ze het liefste doen: zorgen voor een mooie dag of avond voor haar gasten. In corona tijd was er veel tijd over voor onderhoud en zijn diverse zaken aangepakt, onder andere de bar waar men een creatievere invulling van de verlichting voor zocht.

Het technische team steekt graag zelf de handen uit de mouwen en heeft een nieuw plan gemaakt voor de bar. Met diverse warm-wit en RGBW ledlijnen is hieraan invulling gegeven. De aansturing wordt verzorgd door een B-station knoppen-module, die het bar-personeel eenvoudig diverse lichtstanden laat kiezen. Voor elke gelegenheid is er nu een passende licht-setting, met keuze uit diverse kleuren. Zo kunnen de bezoekers na afloop van de voorstelling in stijl genieten van een drankje!

Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project?
Neem dan contact met ons op via;
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 


More references Architectural