AFAS Live, Amsterdam (2019)

AFAS Live geniet van lichttechnische innovatie. 

De afgelopen maanden werd er druk gewerkt in de AFAS Live aan vernieuwing, namelijk aan een nieuwe VIP-ingang én Vide. AFAS Live hoopt hiermee iets unieks neer te zetten en daarmee ook de huidige klantbelevenis naar een hoger niveau te tillen.

Verleden week was er in de evenementen locatie een kick-off voor de nieuwe VIP-entree én Vide. De nieuwe ruimte zal zorgen voor een unieke beleving en zal klanten op spectaculaire wijze ontvangen. Daarnaast verschaft deze ruimte een prachtig uitzicht op de ArenA Boulevard en geeft de nieuwe lichtinstallatie ook de mogelijkheid om unieke ´settings´ te creëren. Dit draagt allemaal bij aan een ware VIP beleving.

Om dit te realiseren is het plafond onder de vide voorzien van 540 stuks individueel aanstuurbare Gantom One 5600K armaturen, met een bundel van 2,7º en ingebouwde dmx driver. Voor een sfeervol ontvangst is er boven de balie gebruik gemaakt van 24 stuks TDE RGBW 8W Castor inbouw led armaturen met individuele dmx drivers. De gehele installatie wordt aangestuurd door een Visual productions Cuecore II lighting controller.

Wij namens Lumen Solutions hebben hard ons best gedaan om zo goed mogelijk aan de wensen en eisen te voldoen van dit creatieve project, en daarbij hopen wij ook dat de AFAS Live tevreden is met het neergezette resultaat. 

Daarnaast willen wij de AFAS Live bedanken voor een fijne samenwerking, en wensen wij hun veel succes met de verdere invulling van deze nieuwe ruimtes.

Bedankt voor het lezen van dit bericht.
Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project? Neem dan contact met ons op via;
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 


More references Architectural