Theaterschool Amsterdam (2012)

Controllux heeft een ADB Twin Tech kast, gemonteerd samen met een een nieuwe infrastuctuur voor het data-verkeer en een patchkast voor de dimmeruitgangen.

De dimmers zijn zo uitgevoerd dat ze te schakelen zijn van een dimmer naar vaste spanning. Dit kan gebeuren op de kast zelf of via een Ethernet verbinding met de cabine. Deze dimswitch modules kunnen dus ook een ballast van een moving head of een LED sturing die alleen vaste spanning nodig heeft aansturen.

In Amsterdam heeft naast Theater Bellevue, MC Theater en DeLaMar Theaters nu ook de Theaterschool een ADB Twin Tech dimmersysteem.

ADB, de afkorting staat voor Adrien De Backer maakt al sinds 1920 theaterlichtregel apparatuur. In deze kast kunnen ook zonder aanpassing sinewave dimmers geplaats worden.

De Theaterschool staat midden in het dynamische centrum van Amsterdam. Alle opleidingen van de Theaterschool zijn gehuisvest in het gebouw aan Jodenbreestraat 3. Het gebouw wordt tevens bewoond door het Servicebureau en het College van Bestuur van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.Ter ondersteuning van de studie heeft Theaterschool een aantal belangrijke faciliteiten en voorzieningen.

Het gebouw waarin De Theaterschool gevestigd is, beschikt over leslokalen, theater- en dansstudio\'s, opname en geluidsstudio\'s, montageruimtes en eigen theaterzalen. Ter ondersteuning van voorstellingen en projecten heeft Theaterschool een uitgebreide afdeling Techniek & Media. Jaarlijks neemt de Theaterschool deel aan het IT\'s, een internationaal Theaterfestival, waar producties van internationale theateropleidingen gepresenteerd worden.

Controllux wenst de theaterschool veel plezier met hun nieuwe system.


More references Schools / Education