DRM Showtechniek, Raamsdonkveer (2023)

DRM Showtechniek is op een missie met Robe!

DRM Showtechniek is een gerespecteerde verhuurder in de branche en is in het laatste decennium uitgegroeid van een drive-inn tot o.a. hofleverancier voor Circuit Zandvoort Daarnaast faciliteert DRM Showtechniek vele producties met licht,- geluid en video en biedt zij een uitgebreide ‘Dry Hire’ aan voor AV professionals.

Ter ondersteuning van hun missie heeft DRM Showtechniek recentelijk geïnvesteerd in een uitgebreid assortiment Robe verlichtingsapparatuur. Hiermee kan DRM nog beter invulling geven aan hun eigen producties en vergroot het hun assortiment voor de 'Dry Hire’ activiteiten.

De levering omvat:
16x Robe Spiider
24x Robe LEDBeam350
32x Robe LEDBeam150
16x Robe TetraX
16x Robe Painte
16x Robe Esprite moving heads

We begrijpen de unieke behoeften van de evenementen- en AV-industrie als geen ander en zo ook die van DRM Showtechniek. Met het uitgebreide aanbod van Robe-spots kunnen we Mitch de Bever en het team van DRM Showtechniek de verlichtingsoplossingen aanbieden die ze nodig hebben om hun visie tot leven te brengen.

Maikel Sakkers, accountmanager Entertainment, werkt nauw samen met Mitch de Bever en het team van DRM Showtechniek en biedt persoonlijke begeleiding en voorziet in informatie en assistentie waar nodig.


Wil je Robe inhuren? Neem dan contact op met DRM Showtechniek
DRM-Showtechniek
verhuur@drm-showtechniek.nl
+31 (0) 162 696648

Wil je meer weten over een specifiek Robe armatuur?
Kijk dan op onze website


More references Rental