Smile Licht En Geluid Utrecht (2019)

Smile Licht En Geluid Utrecht

Onlangs heeft Smile licht en Geluid, een ondernemend ontwerp- en technisch productiebedrijf gevestigd in Utrecht, diverse Robe moving heads aangeschaft. De recente investering betreft 12 Robe VIVA CMY’s en 32x LEDBeam 150’s om de creatieve shows op diverse evenementen te ondersteunen.

Dit waren de eerste Robe moving heads die Smile Licht en Geluid in lange tijd heeft gekocht omdat hun eerste Robe ColorWash en ColorSpot 250s,  die ongeveer 13 jaar geleden zijn aangeschaft, nog steeds hun werk doen.

Met de veranderende behoeften en eisen bij evenementen vandaag de dag, moesten ze een deel van de kit upgraden en een aantal goede, betrouwbare, universele LED moving heads in het assortiment opnemen voor hun activiteiten, die voor een groot gedeelte bestaan uit bedrijfsevenementen.

Voor bijna alle projecten maakt Smile ook het lichtontwerp en leveren ze de techniek en de crew, legde Remko Vossen uit. Dus wilden ze moving heads met een krachtige witte output en heldere gobo projecties. Hiervoor werd in een eerdere fase de Robe Viva CMY en vrij recent de LedBeam 150 uitgekozen.

“De LEDBeam 150s vervangen in wezen oude PAR 64-blikken en bieden met PAN/TILT, kleur en zoom functionaliteit veel meer mogelijkheden. We hebben geen personenlift meer nodig om het licht te stellen en kunnen de LedBeam 150 voor vele toepassingen gebruiken”, aldus Guus Smorenburg, de eerste fulltime LD van Smile.

Het eerste project, kort nadat de armaturen werden geleverd door onze collega Jeroen van Aalst, was het Choice Hotel Awards gala dat werd georganiseerd in de Kromhouthal in Amsterdam. De LEDBeam 150s verlichtten de tafels en werden ook gebruikt als specials voor de show van het evenement.

"De LEDBeam 150s is een geweldig product met een uitstekende ROI, uitstekende waarde en buitengewoon betrouwbaar ... en dat is alles wat we nodig hebben", concludeert Guus, eraan toevoegend dat ze ook genieten van de geweldige service en ondersteuning van Controllux.


https://www.smile-utrecht.nl/
https://www.robe.cz/More references Rental