Studio Berkhout (2015)

Medio 2015 kreeg Controllux de opdracht een hoogwaardige LED aanvulling te leveren op het reeds indrukwekkende LED verlichtingspakket.
Studio Berkhout is de eerste professionele fotografie studio welke is overgestapt naar grotendeels continue verlichting bij hun fotografie werkzaamheden.

De totale levering voor het 1200m2 grootte studiocomplex verdeeld over 34 interne studios bestond uit:
- 3 stuks ARRI L10-C full color LED fresnel schijnwerpers
- 29 stuks ARRI L7-C full color LED fresnel schijnwerpers
- 8 stuks ARRI S30-C SkyPanel LED softlight
- 17 stuks AREA48 remote fosfor LED floodlights
- een zwart gecoat buizengrid
- een trussconstructie
- een groot pakket custom Prolyte in hoogte verstelbare droparms
en de meest recente aanvulling:
- 10 stuks DMG Lumiere SL1 Switch bi-color LED floodlight banks

Gedurende de twintig jaar van haar bestaan is Studio Berkhout uitgegroeid tot de nummer één studio gespecialiseerd in stilleven modefotografie. Alle vaardigheden die nodig zijn voor fotografie en styling, met inbegrip van die voor een complete digitale workflow worden geleverd op het hoogste niveau. De activiteiten in Studio Berkhout zijn geconcentreerd rond modefotografie, van het maken van foto’s met het op-model modefotografie. Producties van mode foto’s kunnen betrekking hebben op het afbeelden van een enkel item of een uitzonderlijke detail tot volledige collecties.

Op twee verschillende locaties hebben ze een totaal van 34 interne studios. Studio Berkhout biedt een complete oplossing voor fotografie en postproductie, en zet zich in om fotobureaus en fotografen te dienen, met het hoogste niveau van klantenservice, toewijding en snelle levering. Onder de klanten van Studio Berkhout zijn een aantal toonaangevende bedrijven, zoals Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Calvin Klein en vele anderen.

Voor meer informatie:
Studio Portsmuiden 24
1046 AJ Amsterdam
+31 (0)20 494 53 35

Studio Asterweg 17-A25
1031 HL Amsterdam
+31 (0)20 494 53 35

www.studioberkhout.nl
info@studioberkhout.nl


Meer referenties