Stadsschouwburg Sint-Niklaas (2020)

Controllux verzorgt het nieuwe zaallicht in Stadsschouwburg Sint-Niklaas.

Stadsschouwburg St. Niklaas, die naast een ruim arsenaal Robe toestellen, maakt nu ook gebruik van een nieuwe zaallichtinstallatie.
Het concept werd verzorgd door Controllux, de integratie en installatie werd uitgevoerd door 1000 Ohm BVBA. De stroomkast werd ontworpen door 1000 Ohm, waarin de TDE Drivers, Meanwell voedingen en een Sundrax Artgate Din gehuisvest zijn.De volledige installatie berust op het principe van stroom en data over dezelfde kabel dmv de TDE Izi-link DMX interfaces De sturing laat toe om de zaal in zones te gebruiken en verschillende moodsettings op te roepen, deze worden via en Sundrax Artlan Pro met elkaar verbonden, de Artlan pro voorziet ook de nodige PoE poorten voor de wandcontrollers en de input van de lichttafel. Alle geleverde spots zijn afkomstig van TDE namelijk: TDE 29 x WD2400 warmdim opbouw TDE 12 x WD800 inbouw TDE 12 x RGBW Moodspot

TDE WD2400 zorgt voor een egale spreiding en een traploze dimming. De moodspots RGBW zorgen voor een sfeervolle wandinvulling.
De beperkte hoogte onder het balkon wordt warm ingekleurd door de inbouw TDE WD800 spots. Zaallichtsturing draait op het huisnetwerk en volgt de route via een Sundrax gigabit switch.

More references