Tomorrowland

Tomorrowland 2013
Voor het festival Tomorrowland 2013 EDM festival, werden 250 Robe moving lights gebruikt. Ongeveer 180.000 EDM fans kwamen op dit festival af, op het De Schorre Park in het rustige dorpje Boom in België. Dit grote festival had wel 14 live podia met een line-up van top DJ's en een magische sfeer dankzij de grote visuele elementen in decor en verlichting. De organisator van het evenement is ID&T onder de artistieke directie van Jurgen Nuytemans en Christophe van den Branden.

De Robes werden door meerdere rental bedrijven in België beschikbaar gesteld. De beste lichtontwerpers van het land kwamen bij elkaar om van dit evenement een groot succes te maken. The Creative Factory (TCF) stelde hun mobiele visualisatie studio beschikbaar voor alle gast-lichtonterpers en organisatoren om er hun shows mee te programmeren.


Podia:
Stage 1. Een podium gebouwd in de vorm van een enorme vlinder, wat ook het Tomorrowland logo is. Met daarbij de LEDWash 600s en LEDWash 300s.
Stage 2. Dit was een podium in een tent. Met de Robe ROBIN 600E Spots, LEDBeam 100s en CityFlex 48 armaturen.
Stage 3. Een podium dat op het water van een groot meer is gebouwd in het midden van het park. Met daarop Robe LEDWash 600s.

Op de Cafeina Stage een saddlespan constructie, ook bekend als de 'Candy Stage' door de decoraties en enorme snoepgoed. Verlicht met Robe ROBIN 600E Spots, LEDWash 600s en CityFlex 48.

Eén van de meest populaire boutique podiums was het Café D'anvers podium, met een schitterend buddha thema, geweldige indiaanse architectuur en koepelvormig auditorium. Dat was ook het enige podium dat zijn identiteit behield geduurende het gehele festival. Verlicht met Robe LEDWash 600s, ROBIN 600E Spots en CityFlex 48.
Mainstage
Het gigantische hoofdpodium overtrof alle andere podia van dit jaar en voorafgaande jaren. Door de extravagante uitstraling, compleet met een rokende vulkaan en watervallen met echt stromend water. Dit was hét grote podium voor de geweldige line-up van artiesten; David Guetta, Afro Jack, Armin van Buuren, Steve Angello, Axwell, Sebastian Ingrosso, Tiesto, Avicii, Alesso, Hardwell, Steve Aoki en meer.

Beste Festival Tomorrowland, meermaals bekroond als beste festival van Europa en bekend door de fantasische sfeer, uitverkocht in minuten en beroemd door de grote en gedetailleerde decor designs. Het opbouwen van dit festival duurt zeker een maand! Een zee van vlaggen geeft echt aan dat het een internationaal demografisch festival is, met fans in meer dan 200 landen, verspreid over alle vijf continenten tickets, en meer dan 70 vliegtuigen gecharterd internationaal speciaal om fans wereldwijd van en naar het evenement te vervoeren. Dit jaar, de negende editie, was er ook nog eens heerlijk zomerweer met heerlijk warme temperaturen!


More references Rental