NFGD uit Zoetermeer kiest voor Adamson (2019)

NFGD uit Zoetermeer kiest voor Adamson

Na een uitgebreide test tussen diverse A-merken is er gekozen voor het Canadese Adamson. NFGD was op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar merk dat hun wensen voor nu en de toekomst waar kon maken. Daarnaast moesten er ook voldoende mogelijkheden zijn tot het bij huren van apparatuur.

Een eerste bestelling van de NFGD bestond uit een S10 line array set, compleet met S119 subwoofers, versterkers en rigging accessoires. Heel bewust is gekozen om bij de infrastructuur dezelfde norm aan te houden. Zo zijn de versterkerrekken 1-op-1 uitwisselbaar. Dit is in de afgelopen maanden al meerdere malen ingezet. Onder andere bij producties waarbij samengewerkt werd met personeel en apparatuur van Peitsman Licht en Geluid.

Het Zoetermeerse audiovisuele bedrijf is met de komst van de Adamson S7p en S10p de eerste in Europa die deze in de verhuur aanbiedt. Het gaat hierbij om een ‘full range point source’ luidspreker welke zich in laat zetten bij compacte settings zoals presentaties of live muziek in hotelzalen en horeca gelegenheden. Dankzij de uniforme Adamson klank is ook het combineren met grotere systemen als de S en E-serie een uitstekende keuze.

 

De keuze is gevallen op:

24x Adamson  s7p
8x Adamson s10p
8x Adamson S10
12x Adamson S119
10x Adamson M12
8 x PLM 12k44
8 x PLm 5k44

Wij wensen NFGD veel werk plezier met hun keuze.

 

 


More references Audio