Rosco Image Spot

 

 


Nieuwe Modellen van Image Spot van Rosco

Vorig jaar is de Image Spot van Rosco geïntroduceerd en inmiddels zeer geliefd bij lichtontwerpers over de hele wereld. Maar Rosco blijft niet stilzittten… inmiddels is er geïnventariseerd welke wensen er nog meer in de markt zijn. Zodat er voor ieder project een juiste gobo projector voorhanden is. Welke drie toevoegingen kunt u verwachten:

1. Rosco image spot - 3000K

2. Rosco Image Spot – HT voor installatie bij hoge omgevingstemperaturen

3. Rosco Image Spot – UV


Met een vermogen van slechts 45W biedt de Image Spot LED-projector een verbazingwekkende hoeveelheid lichtoutput vanuit een veelzijdig en compact design. De kristalheldere optiek van het armatuur zorgt voor een helder beeld in vrijwel iedere omgeving en maakt levendige gobo projectie mogelijk tot op een afstand van 12 m!

De Image Spot is beschikbaar in zowel IP40- als IP65-modellen, zodat het zowel binnenshuis als buitenshuis kan worden gebruikt. Er is zelfs een Image Spot HT beschikbaar voor toepassing bij hoge omgevingstemperaturen.

De gobo projector is in twee LED lichtkleuren verkrijgbaar: cool white (5500K) en warm white (3000k). In beide IP versies en lichtkleuren heeft u daarnaast nog de keuze uit een DMX of Non-DMX gestuurd model. Aan u de keuze…

De Image Spot UV

Een projector ideaal voor UV verlichting in themaparken en horecagelegenheden. Met IP65 en DMX gestuurd. Bijbehorende Lens optiek kunt u naar wens als accessoire bijbestellen in drie verschillende soorten uitstralingshoeken 19, 25 of 30 graden.


Onderstaand alle informatie over de product launch:

https://controllux.com/downloads/2018071035435_ImageSpot_LineExt_Launch.pdf