WYSIWYG Basic

No dates availableTijden 
13.00-16.30 uur

Waar 

Controllux Showroom te Alphen aan den Rijn, Tankval 5

Prijs 
Gratis

Max. aantal deelnemers
5

 

Agenda/onderwerpen
In deze introductie training leert u in ongeveer een halve dag de basis van WYSIWYG.

Het programma wordt vanaf het begin doorlopen. Waarna we de basis doorlopen om zelfstandig een podium met lichten en decor stukken in te tekenen in een 3D omgeving. We gaan zelf texturen toepassen aan objecten en zullen aan het einde een visualisatie maken van het eindresultaat met behulp van de in het programma bevindende aansturingsmogelijkheden.

Deze training is bedoeld om na deze relatief korte sessie een indruk te krijgen van het programma. Na deze training heeft u een goede basis om zelfstandig uw kennis verder te ontwikkelen.

Het maximum aantal deelnemers voor deze training is beperkt tot 5 personen. Dit maximum is vastgesteld zodat er veel persoonlijke aandacht in de training is en de tijd om uw vragen te beantwoorden.

 

Heeft u interesse in een Advanced training?

Binnenkort zullen de data voor een Advanced WYSIWYG training online komen te staan. Hou onze website en de Controllux nieuwsbrief in de gaten! 

De intensieve Advanced training zal in twee opéénvolgende dagen gegeven worden in verband met de vele mogelijkheden en toepassingen van het programma. Voor deze tweedaagse training zal een vergoeding gevraagd worden. De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde coach van het WYSIWYG programma.

  

Wenst u meer informatie?
Neem contact op met de Marketing afdeling van Controllux. Wij helpen u graag verder!
E-mailadres: Marketing@controllux.nl