LOUNGE '22

Dates: 12 september, 13 september


LOUNGE 22 is hét netwerk en demonstratie event van Controllux, Audio Acoustics en Lumen Solutions. Na de succesvolle edities van voorgaande jaren hebben wij voor dit jaar uiteraard een nieuwe Lounge op de planning staan! In een relaxte lounge omgeving openen wij de deuren voor u van ons nieuwe pand in Alphen aan den Rijn.

Wij nodigen u van harte uit op één van de twee Lounge-avonden die plaatsvinden op maandag 12 september en dinsdag 13 september 2022 vanaf 17.30 tot 22.00 uur. Beide avonden ontvangen wij u graag in ons gloednieuwe pand vergezeld van een drankje en diverse walking dinner gerechten.

  

Nieuw pand

In 2020 was de oplevering van de uitbreiding van ons bedrijfspand, afgelopen jaren hebben we helaas geen feestelijke opening kunnen organiseren, daarom zijn deze Lounge avonden een goed moment om u een kijkje achter de schermen te geven in ons nieuwe pand. Met wel 2500m2 aan extra oppervlakte die plaats biedt aan meer kantoorruimte, meer magazijnopslag en een mega uitbreiding van onze technische dienst! 


Controllux
Als toeleverancier van theater-, Film- Broadcast, Rigging en Entertainment en specialist in lichttafels, sturing en rigging verwelkomen wij u graag in de speciaal ingerichte Lounge omgeving. De A-merken uit het Controllux assortiment zoals onder andere Robe, ETC, High End Systems, ARRI, Prolyte, Astera, Swit, Rosco/DMG, CreamSource, Swefog, Zero88, RATstands, Doughty en Verlinde worden aan u gepresenteerd.

Tijdens LOUNGE 22 heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De product specialisten van Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden.

Een overzicht van alle A-merken uit het Controllux assortiment treft u aan op onze website: www.controllux.com/merken


ROBE "On The Road" truck

Tijdens de LOUNGE 22 is de ROBE truck aanwezig, dé showroom op wielen vol met de laatste ROBE innovaties met o.a. Esprite, Spiider, Tetra2, Cuete, Forte, LEDBeam 150 en nog veel meer prachtige producten. 

     


Audio Acoustics

Ook  Audio Acoustics is dit jaar van de partij tijdens de LOUNGE 22. In de dynamische wereld van geluid kunt u bij Audio Acoustics terecht. Audio Acoustics is distributeur van Adamson Systems, AuviTran, beyerdynamic, Heil Sound en Teqsas daarnaast zijn zij Shure Elite Partner. Voor eindgebruikers zoals theaters en popzalen, kunt u bij ons terecht voor totaaloplossingen.

Tijdens de Lounge zal de nieuwste Adamson CS-serie buiten te beluisteren zijn, daarnaast zal de Auvitran Toolbox en Av-wall gedemonstreerd worden. Shure zal ook aanwezig met een eigen stand! 


Lumen Solutions
Lumen Solutions, de specialist in architecturale lichtoplossingen, is tijdens LOUNGE 22 ook aanwezig! Maak kennis met onze bevlogen collega's die u graag op weg helpen bij het verwezenlijken van lichtprojecten. Lumen Solutions is aanwezig met o.a. TDE-Lighttech, Electron en traptredeverlichting.


Tijd voor een borrel! 

Uiteraard is er ook dit jaar een goed verzorgde catering aanwezig tijdens LOUNGE 22. In onze gloednieuwe lunchroom staan er de hele acond diverse walking dinner gerechten voor u klaar rechtstreeks van de Smoker BBQ! Een perfect moment om een drankje te doen met vakgenoten. 

Aanmelden

Natuurlijk bent u vrij in de keuze op welke avond wij u mogen verwelkomen tijdens LOUNGE 22. Het enige wat wij van u vragen (i.v.m. de catering) is om u aan te melden via onderstaande link, zodat wij met uw komst rekening kunnen houden.

Locatie

LOUNGE 22, Network Event & Product Demonstraties
Tankval 5-7 
2408 ZC Alphen aan den Rijn