FLX Lichttafel training - ADVANCED

No dates availableWaar: Controllux Showroom te Alphen aan den Rijn, Tankval 5                                          

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Taal: Engels met Nederlandstalige begeleiding

Prijs: gratis

Max. aantal deelnemers: maximaal 10 (2 personen per console)

Training: FLX Lichtregeltafel training - Advanced

 

Het product:

De Zero88 FLX Lighting Console is volledig uitgerust, compact en eenvoudig te programmeren, maar bevat toch alle mogelijkheden om uw creativiteit maximaal te benutten. En dat voor een zeer aantrekkelijk prijs!

Van ontwerp tot de fabricage, de FLX is ontwikkeld om te werken in een breed scala aan situaties als live evenementen, rondreizende producties, theaters en educatieve toepassingen. Met behulp van palettes, de colourpicker en de effectengine kunt u uw eigen creativiteit maximaal benutten in uw show.

                   

Agenda/onderwerpen Zero88 FLX Training

De training is geschikt voor de gebruikers die meer willen weten over bijvoorbeeld de netwerkmogelijkheden en de geavanceerde playback functies. Naast een aantal vaste onderwerpen zal er ook veel ruimte zijn voor de input vanuit de cursisten. Heeft u vragen, dan kunt u deze gerust meenemen naar de training.

In deze training wordt ervan uitgegaan dat de basishandelingen als patchen en het maken van standen bekend zijn.

 

FLX Overview

Hoe is de tafel hardware matig opgebouwd? Welke aansluitingen bevinden zich op de FLX en hoe zijn het programmeer- en playbackgedeelte opgebouwd?

 

Getting started

Het patchen van dimmerkanalen, bewegend licht en LED armaturen. Het indelen in groepen. Opslaan en laden van shows en verdere functies van het setup-menu.

 

Faders

Het bedienen van de faders op de verschillende pagina’s en het programmeren van de playbackfaders. Programmeren en gebruik van de vier toewijsbare knoppen.

 

Groepen en Pallets

Het aanmaken van pallets en het gebruik ervan samen met de groepen om snel te kunnen programmeren. Ook het gebruik van de colourpicker met een diversiteit aan mogelijkheden komt aan bod.

 

Master-playback

Het programmeren van standen naar de Master-playback.

 

Cue Lijsten & Chases

Het instellen van de parameters van een Cue of Chase. Bijvoorbeeld de naam van een Cue, fade-tijden en de snelheid en volgorde van een Chase.

 

Effecten

Het maken van pan/tilt-, dim-, en kleureffecten voor bewegend licht. Ook voor LED armaturen kunnen diversen kleureffecten worden gemaakt.

 

Edit & Blind

Het aanpassen van gemaakte scenes en cues en deze opnieuw opslaan.

 

Vraag & antwoord

Veel gestelde vragen worden behandeld en ruimte voor individuele vragen van onze  cursisten.