Vakbeurs CUE2024 komt er aan!

 
Vakbeurs CUE2024 komt er aan!       15 - 17 januari 2024 | Rotterdam Ahoy

Nog een aantal maanden wachten en dan vindt CUE2024 plaats in Rotterdam Ahoy. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het vertrouwen en de bereidheid om elkaar weer face-to-face te ontmoeten neemt weer toe.


Enrico Daamen | Voorzitter CUE:
"We kunnen niet wachten om u te verwelkomen in Rotterdam Ahoy. In onze dagelijkse contacten met partners en exposanten komt één ding duidelijk naar voren: de technici in de evenementenbranche en podiumkunsten staan te popelen om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten. Met Rotterdam Ahoy als locatie waar het Eurovisie Songfestival de afgelopen maand werd gehouden, hebben we de unieke kans gekregen om de ervaring en inzichten op te doen die nodig zijn om veilige en succesvolle evenementen te organiseren."

Ook deze editie zijn Controllux,  Audio Acoustics en Lumen Solutions aanwezig op de CUE met ieder een eigen stand. 
Controllux Stand nr.: 1.203
Lumen Solutions Stand nr.: 1.201 
Audio Acoustics Stand nr.: 1.102 

Meer info over onze deelname volgt later dit jaar. 


-> Bent u geïnteresseerd in deelname of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over CUE2022? Wacht dan niet te lang, de beschikbare standruimte is beperkt en raakt snel vol. Het projectteam van CUE staat voor u klaar.