AVEX Studio's & Controllux

 

AVEX Studio’s & Controllux
De inzet van online studio’s is niet meer weg te denken in de wereld van zakelijke communicatie.

Of het nu gaat om een informerend Webinar, een online talkshow of een global award uitreiking voor internationale sales teams…. Online evenementen zijn een perfecte manier om laagdrempelig met een doelgroep in contact te komen en blijven.

Om in deze groeiende vraag in te kunnen blijven spelen is bij partner AVEX de afgelopen 3 jaar flink geïnvesteerd in verschillende studio’s. Naast een talkshow studio en een green screen studio in Utrecht is sinds kort ook de allernieuwste hybride talkshow geopend in Breukelen


Studio A² – Hybride Talkshow Studio | Breukelen
Deze gloednieuwe hybride talkshow studio biedt ruimte voor 30 gasten live publiek. En is helemaal ontworpen in de stijl van de bekende Nederlandse Late Night talkshows. Deze ‘flagship studio’ is voorzien van alle premium voorzieningen die je bij een moderne en flexibele talkshow studio mag verwachten. Controllux heeft voor deze nieuwe studio een groot aantal studio armaturen mogen leveren waaronder: SWIT S 2320 Studio fresnel, SWIT Panels, ROBE ParFect 150 en diverse andere armaturen.

Centraal staat de talkshowtafel met ruimte voor 5 personen. Ook is er een trendy bar welke een perfecte plek biedt voor informele gesprekken met de tafelgasten of een side-kick. Pluspunt is de mogelijkheid van een extra stand-up plek voor een interview met een expert, artiest of special guest. Uiteraard kan men met de vele displays en sfeerverlichting de studio simpel aanpassen aan de branding van de organisatie.

Meer informatie over deze studio is te vinden op de website van AVEX.