Controllux EXCLUSIEF distributeur van ASTERA

 

Controllux EXCLUSIEF distributeur van ASTERA

Vanaf 1 November is Controllux officieel exclusief distributeur van ASTERA in de Benelux.

ASTERA is gespecialiseerd in het ontwikkelen van draadloze LED armaturen voor de entertainment en broadcast industrie. Alle Astera producten zijn met elkaar te koppelen en door hun IP65 kwalificatie geschikt voor outdoor gebruik.

De armaturen zijn 100% draadloos en voorzien van een geïntegreerde accu (m.u.v. NYX) die tot wel 20 uur mee kan gaan. De producten van Astera kunnen hierdoor op een creatievere wijze toegepast worden én zijn snel te verplaatsen tijdens een evenement of shoot.

Astera producten worden gebruikt in films, commercials, muziekvideo’s concerten en theatervoorstellingen. Nieuw is de Astera HydraPanel LED panel.

Titan LED Engine
Astera Titan LED Engine is een revolutionaire lichtbron die accurate kleuren maakt met een optimale lichtopbrengst voor een hoge CRI waarde over het gehele kleurenspectrum. De LED module is opgebouwd met RGB+Mint+Amber diodes, heeft een CCT bereik van 1750 – 20000K, een TLCI/CRI bereik van >96, G/M correctie en is 100% flicker free. Hierdoor is de Titan LED Engine geschikt voor zowel de Film, Broadcast, Theater als Entertainment industrie.

Wired en Wireless DMX
De producten van Astera zijn uitgerust met een Lumen Radio ontvanger. Hierdoor kunnen ze worden aangestuurd via CRMX en W-DMX. Door middel van de Astera Powerbox is het ook mogelijk om de armaturen aan te sturen met wired DMX, ARtnet of sACN. (m.u.v. NYX en AX3)

Art7 Astera Box
De Astera Art7 Box kan worden gebruikt als Interface tussen Lichttafel, mobiel apparaat en armatuur. Zo kan hij worden gebruikt als CRMX Tranceiver maar ook als Bluetooth bridge.

App control
De Astera App biedt intuïtieve en snelle bediening van complexe lichtsets en kan ook worden gebruikt ter voorbereiding en monitoren van de lampen.

Built-in Bluetooth Bridge
Alle Astera Producten (m.u.v. AX1, AX3, AX5) zijn voorzien van een ingebouwde Bluetooth Bridge. Hierdoor kunnen de armaturen rechtstreeks verbinding maken met uw Android of IPhone apparaten.

IP65
Alle Astera armaturen worden geleverd in stevige regenbestendige behuizingen zodat ze overal zorgeloos kunnen worden gebruikt. Afgezien van de NYX Bulb die IP44 is, zijn alle armaturen IP65 waterbestendig.

Accessoires
Astera biedt een breed scala aan product accessoires aan. Zo zijn er diverse mounting, transport en voedingsaccessoires beschikbaar. In samenwerking met DoPchoice zijn er ook SnapBags en SnapGrids ontwikkeld. Op deze manier haalt u het meeste uit uw Astera armatuur.


Wilt u meer te weten over het merk ASTERA of wenst u een demonstratie? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling 
NL: +31 (0)88 444 6 444 / info@controllux.nl
BE:+32 (0)13 480 600 / info@controllux.be
LU: +352 661 49 11 77 / info@controllux.lu