Zero88 FLX en FLX-S lichttafel training - Basic
Zero88 FLX en FLX-S lichttafel training – Basic
Time to be creative. Training om de FLX en FLX-S tafel te leren kennen en alle mogelijkheden te ontdekken.

Datum: dinsdag 15 november 2022
Waar: Controllux Showroom te Alphen aan den Rijn. 
Tijd: 9:30 tot 15.00 uur (inloop vanaf 9:15 uur)
Prijs: Gratis
Taal: Nederlandstalig
Max. aantal deelnemers: maximaal 6 personen
Lunch: Tussen de middag zal de lunch verzorgd worden door Controllux. Heeft u speciale dieetwensen? Meld het ons, wij houden hier graag rekening mee.

 

Het product:

De Zero88 FLX lighting Console is volledig uitgerust, compact en eenvoudig te programmeren om u tijd te besparen, maar bevat toch alle mogelijkheden om uw creativiteit maximaal te benutten.

Van ontwerp tot de fabricage, de FLX is ontwikkeld om te werken in een breed scala aan situaties als live evenementen, rondreizende producties, theaters en educatieve toepassingen. FLX geeft u onbeperkt toegang tot 2048 kanalen (opgewaardeerd tot 4096), zonder patch beperkingen en dure upgrades.
Hulpmiddelen zoals de Patch Wizard en Auto palettes doen al het voorbereidende werk, zodat u klaar bent om sneller dan ooit te werken. Daarnaast kunt u met de colour-picker eenvoudig en snel kleuren kiezen en passende combinaties maken. Hiermee kunt u uw eigen creativiteit maximaal toepassen in uw show.


                 

Agenda/onderwerpen Zero88 FLX Training

De training is geschikt voor alle gebruikers van de FLX en FLX-S. Onderwerpen die aan de orde komen zijn;

 

·         FLX Overview, Hoe is de tafel hardware matig opgebouwd? Welke aansluitingen bevinden zich op de FLX en FLX-S hoe zijn het programmeer- en playbackgedeelte opgebouwd?

·         Getting started, Het patchen van dimmerkanalen, bewegend licht en LED armaturen. Het indelen in groepen. Opslaan en laden van shows en verdere functies van het setup-menu.

·         Faders, Het bedienen van de faders op de verschillende pagina’s en het programmeren van de playbackfaders. Programmeren en gebruik van de vier toewijsbare knoppen.

·         Groepen en Pallets, Het aanmaken van pallets en het gebruik ervan samen met de groepen om snel te kunnen programmeren. Ook het gebruik van de colourpicker met een diversiteit aan mogelijkheden komt aan bod.

·         Master-playback, Het programmeren van standen naar de Master-playback

·         Cue Lijsten & Chases, Het instellen van de parameters van een Cue of Chase. Bijvoorbeeld de naam van een Cue, fade-tijden en de snelheid en volgorde van een Chase.

·         Effecten, Het maken van pan/tilt-, dim-, en kleureffecten voor bewegend licht. Ook voor LED armaturen kunnen diversen kleureffecten worden gemaakt.

·         Edit & Blind, Het aanpassen van gemaakte scenes en cues en deze opnieuw opslaan.

Wij gaan uit van 6 deelnemers per cursus zodat er ruimte is om alle cursisten bij te staan.


Vraag & antwoord

Veel gestelde vragen worden behandeld en er is voldoende ruimte voor individuele vragen van onze cursisten.