ARRI Orbiter | 4 nieuwe accessoires

 

NEW | ARRI Orbiter Docking Ring

ARRI introduceert zijn nieuwe Orbiter-accessoire: de Orbiter Docking Ring, de Orbiter Bag-o-Light, Orbiter Glass Cover en Orbiter Dome Mini. De Docking Ring en drie andere innovatieve tools vergroten de flexibiliteit van Orbiter, waardoor dit geavanceerde armatuur nog veelzijdiger wordt.





Orbiter Docking Ring
Deze Orbiter Docking Ring maakt de bevestiging van een breed scala compatibele optica mogelijk van verschillende fabrikanten, waaronder projectie-optieken, fresnel- en cyc-optieken - tot a gewicht van 7,9 kg / 17,4 lbs. Het optische ontwerp van de Orbiter Docking Ring verhoogt de prestaties van oudere tools in output, optische prestaties en homogeniteit.

Nu kunnen gebruikers hun optica die ze al in bezit hebben op de Orbiter toepassen als alternatief voor ARRI-optica, terwijl ze toch profiteren van de kwaliteit en kracht van ARRI-verlichting. Meer te weten komen. Find out more.

Orbiter Glass Cover

De Glass Cover zorgt voor een onbeperkte lichtopbrengst met een hoge intensiteit zonder de kleurtemperatuur of kwaliteit te beïnvloeden. Ideaal voor toepassingen op korte afstand met beperkte beschikbare ruimte waar veel licht nodig is. Learn more.





Orbiter Dome Mini
De Dome Mini biedt omnidirectioneel licht van hoge kwaliteit met een hoge intensiteit. Het ultradoorschijnende materiaal houdt het verlies aan lichtopbrengst tot een minimum beperkt in vergelijking met de doorgaans grotere, op stof gebaseerde koepels. Learn more. 
Orbiter Bag-o-Light
De Bag-o-Light is een accessoire voor de 15° Open Face optiek van de Orbiter. Het creëert een mooi, rond, zacht licht met bijna geen schaduwen. Ideaal voor close-up toepassingen in films en fotografie. Have a look.