Rosco Miro Cube 2


The Next Generation of Miro Cube Has Arrived

Met trots introduceert Rosco de Miro Cube 2 - de volgende generatie Miro Cube!

Sinds de introductie in 2014 hebben diverse lichtontwerpers zich tot Rosco's Miro Cube gewend om krachtige output en prachtige kleuren te leveren uit een compact LED-armatuur. Met Miro Cube 2 arriveert een nieuwe generatie, inclusief functies die zeker indruk zullen maken.

Het strakke nieuwe ontwerp van het armatuur zit boordevol nieuwe technologie waardoor Miro Cube 2 eenvoudig te bedienen en te integreren is. Lichtontwerpers zullen waarderen hoe de Miro Cube 2 hen in staat stelt om hun ontwerp nauwkeurig en consistent te behouden.

Miro Cube 2 Kenmerken:

• Ludicrous Mode™: nieuwe, gepatenteerde technologie die de vermogensafgifte van het armatuur optimaliseert om de output bij elke kleurtemperatuur of tint te maximaliseren.
• Miro Cube 2-armaturen kunnen worden gespecificeerd om van Rosco vooraf ingesteld te worden op een specifieke tint of kleurtemperatuur voor consistente en gemakkelijke integratie.
• Meerdere besturingsopties: RDM-compatibele DMX, 0-10V en via de myMIX mobiele app met behulp van het nieuwe myMIX Connect-accessoire.
• Beam Control-opties: een set van drie OPTI-SCULPT™-lenzen is inbegrepen, en het volledige OPTI-SCULPT-assortiment is beschikbaar om de beam naar behoefte te vormen.


4C - RGBW
De Miro Cube 2 4C is een RGBW-kleuren armatuur voor het produceren van heldere en krachtige kleuren. De witte emitter van het armatuur kan ook worden gebruikt om tinten en pasteltinten te creëren. Lees meer...

4CA – RGBA
De Miro Cube 2 4CA is een RGBA-armatuur met een unieke fosfor-geconverteerde amber-chip voor het creëren van rijke warme tinten. Het armatuur produceert ook een warm wit licht - zo laag als 2200K - met een volledig kleurenspectrum en een hoge CRI. Lees meer...
WNC – Tunable White
De Miro Cube 2 WNC is een tuneable white armatuur met een mix van warme, neutrale en koele LED's om wit licht te produceren met een kleurtemperatuurbereik van 2700K tot 6000K en een uitstekende kleurweergave (92+ CRI). Lees meer...
UV365 – Blacklight
The Miro Cube 2 UV365 is a high-output blacklight featuring LEDs that are tuned to a narrow 365nm. This is the perfect ultraviolet bandwidth to make fluorescent scenery, make-up and set materials luminesce and glow. Lees meer...



Meer weten over de Miro Cube 2? Ontdek alles in de blog van Rosco.