CreamSource introduces the Vortex4

 

Creamsource Vortex4

325W - IP65 - 7,300lux@ 3m - geïntegreerde PSU

De Vortex8 is een veelzijdig 1x1 RGBW-systeem met een CCT-bereik van 2200K tot 15000K dat kan worden gebruikt als een hard punch licht om te weerkaatsen of in combinatie met diverse diffusie mogelijkheden.

Er zijn inmiddels diverse accessoires leverbaar zoals de Creamsource Dome of DoPchoice Snapbag.


Effecten en kleurgels zijn ingebouwd in de nieuwste CreamOS-architectuur naast een reeks nieuwe functies verpakt in een intuïtieve gebruikersinterface. Net als zijn grote broer de Vortex8 is de Vortex4 IP65 water bestendig en heeft geen problemen met regen, sneeuw of extreme stof.


Vortex4 gebruikt 'Vortex Connect' inclusief ingebouwde LumenRadio TimoTwo, Ethernet met sACN, Bluetooth, Wifi, 5pin DMX, USB type A en Creamsource Accessoire-poort, waardoor een overvloed aan controlemogelijkheden en toekomstige protocolondersteuning mogelijk is. Werking op batterijen wordt ook ondersteund met een speciale 48V DC invoer.


CreamSource biedt 5 jaar garantie wanneer u uw product registreert. Ga naar www.creamsource.com voor meer informatie. Wilt u een demonstratie? neem dan contact op met onze verkoopafdeling.