Vertraging leveringen


Geachte relatie,

Via diverse media zijn we allemaal al geïnformeerd over diverse prijsontwikkelingen o.a. door tekorten aan grondstoffen, logistieke capaciteit, stijgende transporttarieven en toenemende vraag naar halfgeleiders.

Door de pandemie is wereldwijd de vraag naar grondstoffen exceptioneel gestegen, hierdoor staan prijzen en levertijden van vrijwel alle gebruiks- en verbruiksmaterialen onder druk.

Uiteraard doen we ons uiterste best om onze voorraden op niveau te houden om zo de leverbetrouwbaarheid die u van ons gewend bent te garanderen.

Echter aan langere levertijden en het doorbereken van prijsstijgingen ontkomen we helaas niet.

Middels deze berichtgeving willen we u op de hoogte brengen dat ook wij voor bepaalde productgroepen niet meer de levertijden kunnen garanderen die er normaal voor staan en u dus rekening moet houden met uw lopende bestellingen maar dus ook met de levertijd voor nieuwe orders.

Diverse producten van een aantal van onze merken; KUPO, Manfrotto/Avenger, ARRI, CreamSource, DoPchoice, Astera en VelvetLight zijn momenteel onderhevig aan langere levertijden dan normaal.

Onze excuses uiteraard voor het ongemak en we hopen dat deze situatie snel weer hersteld naar het oude niveau.