ETC introduceert twee nieuwe theater armaturen!

 

ETC lanceerde twee nieuwe theater armaturen als onderdeel van een tweedaags internationaal online-evenement. De Source Four LED Series 3 en Desire Fresnel zijn de perfecte combinatie voor elk theater dat op zoek is naar een succesvolle lancering in de moderne tijd met ongelooflijke helderheid, indrukwekkende kleurenmenging en draadloze DMX / RDM-functies.Gladde wassing, ultieme helderheid en indrukwekkende kleurmenging voor elke fase. ETC stelt opnieuw normen die allesbehalve standaard zijn.


ETC Source Four LED Series 3
A spotlight for every location

Source Four LED Series 3 is de derde generatie van de LED-armatuur voor kleurenmenging. Toen de gloeilamp Source Four-armaturen in 1992 op de markt kwamen, werden ze al snel een favoriet in de branche. Naarmate de technologie vorderde, namen ook de armaturen toe. Nu met een achtkleurenmengsysteem met dieprode LED's, zult u versteld staan ​​van de genuanceerde kleuren die u met dit armatuur kunt creëren. "Met Series 3 krijg je eindelijk je swatchbook terug", zegt lichtontwerper Justin Townsend van Broadway.

De Source Four LED Series 3 brengt het helderste licht op het podium met de Lustr X8-array voor de meest genuanceerde kleuren en de Daylight HDR-array voor instelbaar wit licht.

ETC heeft draadloze DMX / RDM toegevoegd door de integratie van City Theatrical's Multiverse®-protocol en eenvoudige NFC-configuratie met behulp van uw mobiele apparaat en de Set Light-app van ETC.

Verkrijg de helderheid die u nodig heeft vanaf elke afstand, de kleur waar u naar op zoek was en de controle die u verdient voor de meest efficiënte workflow. Net als alle ETC-armaturen wordt Series 3 gedekt door een ongeëvenaarde industriële garantie.

Lees hier alles over de ETC Source Four LED Series 3.



ETC Desire Fresnel

ETC voegt ook een herontworpen klassieker toe aan hun portfolio met Desire Fresnel. Deze Fresnel bevat een volledige achtkleurenreeks, draadloze DMX / RDM, een intuïtieve gebruikersinterface en NFC-configuratie vanaf uw mobiele apparaat met behulp van de Set Light-app van ETC zijn slechts enkele van de functies die standaard bij Desire Fresnel worden geleverd.

Al het goede van de halogeen Fresnels - soepel, mooi licht, indrukwekkende barndoors en instelbare zoom - is verwerkt in Desire Fresnel. ETC heeft gekeken hoe de lamp en lens samenwerken zodat je meer licht krijgt over het hele zoombereik.

Lees hier alles over de ETC Desire Fresnel.