ETC Source Four LED Series 1 & Series 2

 

ETC Source Four LED Series 1 & Series 2

Terwijl we uitkijken naar de lancering van de nieuwe ETC armatuur in de komende maanden, realiseren we ons dat het tijd is om langzaam maar zeker afscheid te nemen van enkele van onze oude stand-by's en om enkele prijswijzigingen aan te kondigen. Aankomende wijzigingen zijn voor de Source Four LED Series 1 en Source Four LED Series 2 armaturen.


Source Four LED Series 1
Vanaf 24 maart is de prijs verlaagd van alle Source Four LED Series 1-lichtmotoren met ~ 10%, inclusief Lustr +, Studio HD en Daylight-array-opties (de Tungsten-array is al stopgezet). Deze armaturen worden stopgezet op 1 oktober 2021 of wanneer de voorraad op is. Alle bestellingen voor serie 1-armaturen moeten uiterlijk 30 september worden verzonden.


Source Four LED Series 2
Ook vanaf 24 maart is de prijs van alle Source Four LED Series 2 light engines ~ 16% gedaalt. De Daylight HD- en Tungsten HD-arrays worden stopgezet op 1 oktober 2021 of wanneer de voorraad opraakt. Alle bestellingen voor deze white-light arrays moeten vóór 30 september worden verzonden. Bekijk hier de Series 2 in onze webshop.


Houd er rekening mee dat er geen plan is om de Lustr-array voor de Series 2-armaturen stop te zetten.