ROBE ProMotion™

 

ROBE ProMotion™

ROBE lighting introduceert ProMotion™. Verhoog de visuele ervaring naar een verrassend niveau met de ROBE ProMotion ™ met movinghead-effecten én video projectie! Van strakke bundel, naar gobo, naar logo, naar stream. Projecteer wat u maar wilt, waar u maar wilt, wanneer u maar wilt! 


Deze alleskunner met een duurzame 1000 ANSI lumen led bron is compact, stijlvol en super snel en zeer geschikt voor al uw creatieve uitspattingen. De ingebouwde en simpel te bedienen mediaserver met tal van ingebouwde grafische effecten, RGB- en CMY color mixing, digitale gobo's, afbeeldingen en video’s maken van de ProMotion een verrassende nieuwkomer. Met keystone functies, iris en digitale zoom/focus heb je de volledige controle over je visuele creaties.

Ten opzichte van zijn voorganger MiniMe is de mogelijkheid om illustraties, foto's en video's te uploaden verder verbeterd en zelfs uitgebreid zodat het mogelijk is om live content te uploaden vanaf bijvoorbeeld een gekoppelde telefoon. 

Veder kan de ProMotion ™ optioneel worden uitgerust met ADM ™ (automatische afstandsmeter), om de projectie op verschillende afstanden automatisch scherp te houden zonder de zoom/focus aan te hoeven passen.

De ProMotion wordt geleverd met twee base covers voor een mooie strakke afwerking waarbij het bedieningsdisplay en de kabels aan de achterkant netjes weggewerkt worden, ideaal is voor de detailhandel en installatiemarkt. 

Stiller, sterker, beter …. dat is ProMotion!


Meer technische specificaties zijn te vinden op de website van Robe. 
Bekijk hier de interactieve website van de ProMotion Spot.