ARRI Media Lighting Kits

ARRI introduceert 2 Media Lighting Kits

In deze kits bevatten alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. voor zowel onderweg als in een studio. Voor beide toepassingen is er een aparte kit ontworpen.


Mobile Kit 

Zoals de naam het al zegt is de Mobile Kit perfect voor onderweg bijvoorbeeld voor omroepen met mobiele producties thuis of buiten. 
De Mobile Kit Basic is uitgerust met twee van ARRI's bekroonde Soft Lights S30-C, 2x mobiele statieven en ARRI's intuïtieve app voor lichtregeling, Stellar. De kit kan worden uitgebreid met een krachtige batterij voor een draagbare werking van de twee S30-C tot wel 3 uur.

De set is beschikbaar met en zonder batterij optie. Individuele aanpassingen door het toevoegen en vervangen van producten of accessoires zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons verkoopteam.

Meer informatie is te vinden op ARRI.com

 

Studio Kit

De studio kit is ontworpen en gespecificeerd als een gebruiksklaar systeem. Onze oplossingen houden rekening met het absoluut minimale aantal verlichtingsarmaturen en lichtregeling voor maximale effectiviteit. Elektrische distributiecomponenten en een eenvoudige modulaire verlichtingsophanging maken deel uit van het pakket. De Studio Kits zijn perfect voor operators die hun uitzend-, bedrijfscommunicatiemogelijkheden en productiewaarden willen verbeteren.

Er zijn 4 mogelijkheden van de Studio Kit beschikbaar
Lees hier per set wat de inhoud is en welke mogelijkheden er zijn.

Studio Kit Small
Studio Kit Basic
Studio Kit Medium
Studio Kit Medium Remote

    


Het is ook mogelijk om de apparatuur te leasen of huren dit is in samenwerking met de financiële servicepartner van ARRI.
Voor meer informatie hierover neem contact op met de contactpersoon voor Europa


Europe, Middle East, India
+49 30 678233-51
medialightingkits@arri.de
www.arri.com/systemgroup