ARRI B-Mount accu klaar voor gebruik!

 

 


B-Mount accu
ARRI voegt voortdurend nieuwe items toe aan hun portfolio inclusief accessoires voor armaturen, zoals de B-Mount Battery Adapter Plate die een aantal maanden geleden werd geïntroduceerd. Dit nieuwe accessoire is, na enige vertraging in de COVID-19-situatie, klaar voor gebruik!

De B-Mount Battery Adapter Plate voor SkyPanel maakt het mogelijk om één B-Mount batterij aan het SkyPanel te bevestigen. Met een korte kabel maakt de batterijadapter een SkyPanel echt mobiel. Er is slechts één accu nodig om het armatuur van de juiste spanning te voorzien. Met een output van 24V wordt een SkyPanel S30, S60 of S120 gevoed.

Over B-Mount
De B-Mount batterijhouder, ontwikkeld en geleverd door Bebob, is een nieuwe 24V-batterijstandaard die wordt onderschreven door ARRI en de bredere industrie. De meeste batterijfabrikanten ontwikkelen inmiddels B-Mount-producten, in het besef dat moderne digitale camera's en lampen vaak de limieten van de huidige systemen overschrijden. Door een open, internationale standaard vast te stellen die voldoet aan de huidige behoeften en compatibel is met alle fabrikanten, zorgt de B-Mount ervoor dat producties in staat zijn om lokaal batterijen te kopen in plaats van ze te vervoeren.  B-Mount zal zowel toekomstige ARRI-camera's als lampen van stroom voorzien. Dat maakt het onderling uitwisselen van batterijen tussen camera's en lampen mogelijk. 

ItemDescription
L2.0003894L7-C Light Engine 2 Upgrade Kit
L2.0005922L7-C Light Engine 2 Upgrade Kit " hybrid"