City Theatrical Multiverse nu beschikbaar voor broadcast!

 

 

City Theatrical Multiverse nu beschikbaar voor broadcast! 

De Multiverse® draadloze DMX / RDM-technologie van City Theatrical is nu beschikbaar voor film- en videoprojecten. Deze nieuwe reeks bevat diverse Multiverse Studio-producten waaronder de Multiverse Studio Receiver, Multiverse Studio Kit en Multiverse Studio Add On Kit nu beschikbaar in dual-band 900MHz / 2,4 GHz-band wereldwijd. 


Multiverse Studio-ontvanger

Als de nieuwste hardware-bouwsteen voor de Multiverse-productlijn, brengt de Multiverse Studio Receiver de geavanceerde functies van het Multiverse draadloze DMX / RDM-systeem naar de film- en videowereld met een snelle installatie en betrouwbaarheid. Het bevat een lithium-ion-polymeerbatterij met een lange levensduur die goed is voor 20 uur gebruik, en de volledige gebruikersinterface met een verlicht LED-display maakt de installatie eenvoudig en geeft feedback over de systeemprestaties. Elke Multiverse Studio-ontvanger heeft een DMX-connector met snoer, waardoor de externe antenne onder de verlichtingsarmatuur kan hangen, wat zorgt voor een betere gegevensgetrouwheid.




P/N 5904 voor Dual Band en P/N 5905 voor 2,4 GHz

Er zijn nu twee Multiverse Studio Receiver-modellen beschikbaar voor verzending.
De Multiverse Studio-ontvanger 900 MHz / 2,4 GHz (P / N 5904) heeft twee ingebouwde radio's,
2,4 GHz (voor wereldwijd gebruik) en 900 MHz (alleen voor gebruik in Amerika), waarmee de gebruiker kan selecteren welk universum hij wil ontvangen , en welke radioband te gebruiken via de Multiverse SHoW ID. De Multiverse Studio Receiver 2,4 GHz (P / N 5905) kan wereldwijd worden gebruikt op de 2,4 GHz-band.


Multiverse Studio Kit

Ideaal als een kant-en-klare draadloze DMX-oplossing voor film- en videoprojecten van verschillende groottes, de Multiverse Studio Kit bevat: zes Multiverse Studio-ontvangers, een Multiverse-zender met ophangbeugel en klem (voor uitzendingen met meerdere universums), een Multiverse Node met ophangbeugel en klem (voor uitzendingen van één universum), één DMXcat® Multi-Function Test Tool (om elke verlichtingsarmatuur op de set in te schakelen en problemen op te lossen), één RadioScan ™ -spectrumanalysator (voor uitzendplanning) en diverse accessoires om uw apparatuur georganiseerd en gemonteerd te houden, en opgeladen.



P/N 5938 voor Dual Band en P/N 5939 voor 2,4 GHz

De Multiverse Studio Kit biedt alle tools die lichttechnici nodig hebben om snel draadloze DMX / RDM op de set te plannen,in te stellen en te bedienen - allemaal binnen een gebruiksvriendelijke kit met contactloos opladen.
De Multiverse Studio Kit 900 MHz / 2,4 GHz (P / N 5938) biedt dual-band Multiverse draadloze DMX-technologie, en de Multiverse Studio Kit 2,4 GHz (P / N 5939) is voorzien van Multiverse draadloze DMX-technologie in de 2,4 GHz-band.


Multiverse Studio Add On Kit

Als aanvulling op de Multiverse Studio Kit is de Multiverse Studio Add On Kit ontwikkeld om film- en videoprofessionals een gemakkelijke manier te bieden om draadloze DMX-projecten op te schalen. De Multiverse Studio Add On Kit bevat: zes Multiverse Studio-ontvangers, zes USB-A naar USB-C-kabels (1 m), zes voedingen (100-240VAC-ingang, 5VDC-uitgang), één netsnoer (PowerCON True 1, 8 'lang ), en een pelikaankoffer met contactloos opladen.




P/N 5940 voor Dual Band en P/N 5941 voor 2,4 GHz

De Multiverse Studio Add On Kit 900MHz / 2.4GHz (P / N 5940) biedt dual-band Multiverse draadloze DMX-technologie, en de Multiverse Studio Add On Kit 2.4GHz (P / N 5941) is voorzien van Multiverse draadloze DMX-technologie in de 2.4GHz-band.
Deze kit bevat zes Multiverse Studio-ontvangers in een contactloos oplaadetui. Individuele laders en USB-kabels zijn ook inbegrepen om het opladen of voeden van individuele eenheden buiten de koffer mogelijk te maken.