ETC Source 4 WRD Color

 

ETC Source 4 WRD Color

De Source 4WRD Color LED-bron transformeert uw bestaande Source Four-gloeilampprofiel in een RGBA LED-armatuur en opent een wereld van kleurmenging, verzadigde wahes en snelle kleurwisselingen. Het betekent meer stagelooks met minder armaturen die minder energie verbruiken en minder onderhoud nodig hebben, en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.


Met de Source 4WRD Color-bron kun je miljoenen looks creƫren met dezelfde armaturen waar je al jaren op vertrouwt.

Upgrade binnen 5 minuten
In minder dan vijf minuten upgrade je je Source Four naar 4WRD Color. De Source 4WRD Color biedt een eenvoudige en kosteneffectieve retrofit van bestaande Source Four-profielarmaturen. Je kunt een Source Four armatuur snel omzetten in een RGBA-kleur veranderende armatuur met behoud van de beste eigenschappen van de Source Four.
Source 4WRD Color-technologie is ook beschikbaar in twee complete wash-fixtures. De Source 4WRD Color PAR en PARNel leveren soft-edges en verzadigde kleuren, zonder dat aanpassingen nodig zijn. Deze armaturen bevatten de Source 4WRD Color LED-engine in een aangepaste behuizing, waardoor zuinige kleurwassingen mogelijk zijn, inclusief zoom op de PARNel-versie.