Informatie omtrent onze organisatiestructuur


Geachte relatie,

Iedereen heeft momenteel direct of indirect te maken met het coronavirus en de gevolgen daarvan. Vrijwel zonder uitzondering hebben we als branchegenoten te maken met een gigantische terugloop van omzetten.

Volledig overtuigd van een mooie toekomst hebben we de afgelopen periode geïnvesteerd in bedrijfsovernames en hebben we ons pand in Alphen aan den Rijn verdubbeld qua grootte. Echter, dit scenario had niemand kunnen bedenken. Als leverancier van de entertainment, theater- en broadcast markt weten we dat investeringen op de korte termijn mondjesmaat zullen worden gedaan. Maar stilzitten en afwachten op wat er komen gaat zit niet in onze aard.

U bent van Controllux gewend dat wij snel en accuraat reageren op ontwikkelingen en ook nu doen wij dat. De afgelopen maanden hebben we voortdurend bekeken wat de gevolgen van deze crisis zijn en wat dat kan betekenen op de langere termijn.

Wij hebben de noodzaak van een reorganisatie ingezien, waarmee we de onderneming in verhouding moeten brengen met wat de verwachte omzetten zijn voor de komende tijd. Daarbij hebben we bekeken welke bezetting we nodig hebben om de kwaliteit en service te garanderen die u van ons gewend bent. Dit betekent dat wij helaas afscheid hebben moeten nemen van een aantal zeer gewaardeerde collega’s. Met pijn in ons hart maar helaas noodzakelijk.

Het team dat over blijft staat garant voor continuïteit en service op de langere termijn.
Wij houden van openheid en duidelijkheid vandaar deze algemene mededeling.

Indien u vragen heeft, zijn wij uiteraard bereikbaar.

Het Controllux Team