>> Ontdek ons Stay Safe assortiment!>>Ontdek ons Stay Safe assortiment!

Controllux krijgt veel vragen uit de markt voor levering van producten om de maatregelen die nodig zijn op de werkvloer te kunnen realiseren. Deze producten zijn op onze website / webshop te vinden onder het kopje “STAY SAFE ASSORTIMENT".

Een compleet overzicht met o.a. 1.5 mtr afstand stickers, markeringstape, afzetlint, hygiëne spray, Wentex transparante screens


Markal Paintstik B 17mm - Verfkrijt - Div. kleuren


De meest veelzijdige en economische marker van Markal, de oorspronkelijke B Paintstik solide verf marker combineert de duurzaamheid van de verf in het gemak van een krijtje. De echte verf formule heeft een superieure markering prestaties op vette, ijzige, natte, droge of koude oppervlakken en is weer- en UV-bestendig.

De Paintstik B van Markal werkt op ruw, roestig, glad, of vuile oppervlakken. Ideaal voor het marker van stalen balken.
De tijdelijke markeringsverf is de ideale verf spray om tijdelijke markering aan te geven voor social distance. Bijvoorbeeld voor op schoolpleinen, bij marktkramen of voor op een terras.

Eigenschappen:
Diameter stift: Ø 17mm
Waterbestendig
UV-bestendig

Bekijk hier de Markal Paintstik in onze webshop.

Diverse markeringstape


In onze webshop zijn er ook diverse tape soorten te vinden denk hierbij aan fluortape, gaffertape, PVC-tape, anti-slip tape. Al deze soorten zijn geschikt om de 1,5 meter duidelijk te markeren voor uw klanten.


Bekijk hier de diverse tape soorten in onze webshop.

 Markerings of waarschuwingsstickers


Ook markerings- of waarschuwingsstickers zijn geschikt voor vloerbedekking, tegels en straatwerk (afhankelijk hoe vlak).  

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een verwijderbare (afhankelijk van de ondergrond +/- 6 maanden) lijmlaag. Geprint met milieuvriendelijke inkt en daarna voorzien van een anti-slip vloerlaminaat.

Bekijk hier de diverse markerings/ waarschuwingsstickers.

Stay Safe Muur


Eerder deze maand introduceerde wij al de Stay Safe Muur een veilige bescherming van werknemers van bijvoorbeeld industriële bedrijven, ziekenhuizen, apotheken, winkelcentra en vele andere toepassingen. 

Dit product is er in diverse soorten en maten, Lees hier alles over de Stay Safe Muur.

Benieuwd naar al onze andere Stay Safe artikelen? Bekijk ze hier in onze webshop.