ETC S4WRD LED Retrofit

 

 

ETC S4WRD LED Retrofit

Nu uit voorraad leverbaar: De ETC LED Retrofit module voor uw ETC SourceFour profielen! Nadat ze al even in de US verkrijgbaar waren lanceert ETC nu ook in Nederland haar S4WRD modules. Met een simpele handeling vervangt u de achterkant van een originele HPL750 SourceFour voor deze retrofit LED engine. Direct aan te sluiten op een bestaande dimmer installatie, of via DMX (RJ45). U kunt hierdoor direct gebruik maken van de huidige infrastructuur van uw lichtinstallatie en dimmers. De ETC S4WRD modules zijn hiermee een perfecte oplossing om uw SourceFour profielen om te zetten naar LED, zonder hoge kosten, mét behoud van de ETC kwaliteit!

Bijkomende voordelen zijn de veel langere levensduur en tot 77% verminderde warmte ontwikkeling. Dit alles resulteert natuurlijk ook in de vermindering uw energiekosten en de aanschaf van nieuwe lampen.

De S4WRD is leverbaar in zowel warm, als koud wit en de warm wit tevens in een Gallery-versie, met een CRI van 90. Ook de SourceFour PAR en PARNel zijn nu leverbaar met deze S4WRD LED module. Hiervoor is wel een nieuwe behuizing nodig, maar biedt dan wel de voordelen als een hogere lichtopbrengst, lange levensduur en een lager energieverbruik.
Tijd voor een stap vooruit met uw ETC SourceFour armaturen!


                                            

Source 4WRD Spot and Source 4WRD LED retrofit are shockingly bright!