Robe op ISE 2020

 

Robe Lighting presenteert tijdens ISE2020 haar laatste innovaties op gebied van moving lights en LED technologieën voor entertainment-, architectural- en architainment “crossover” toepassingen. U treft de Robe stand, in theaterstijl, aan in Hal 7 standnummer E-230.

Robe Esprite, pioneer in een nieuw LED tijdperk!

Maak kennis met de nieuwste Robe Esprite LED moving light. De ESPRITE™ is de eerste moving head waarin Robe's nieuwe generatie 650W WTE™ (White Transferable Engine) LED module is toegepast en het eerste Robe armatuur waarin de LED module vervangbaar is!

Robe T1, The ONE you need

De Robe T1 profileTM, is ‘The ONE you need’ voor het theater, televisie en voor op tournee. De T1 Profile is geschikt voor connectie met het innovatieve Robe RoboSpot systeem en is ook beschikbaar als T1 Wash, T1 PC en als T1 Profile FS, de volgspot versie met vaste camera. De revolutionaire en nieuwe MSL™ (Multi-Spectral Light) LED-lichtbron is indrukwekkend helder met een field output van 10.075 lumen. De T1 Profile is één en al theatrale subtiliteit. Voorzien van CMY- color control, met een nieuw en op maat gemaakt kleurensysteem én 2700K tot 8000K CCT control zijn alle variaties in kleur mogelijk!


Tetra1 en Tetra2 Linear bar

Naast de Esprite en de T1 serie zal ook de nieuwe Tetra1 en Tetra2 Linear bar getoond worden. De Tetra is een striplight met tilt,en kan als een light curtain en als een wash light gebruikt worden. Het zoombereik loopt van een ultra strakke 4,5 graden tot 40 graden. De Tetra1 heeft 9 RGBW pixels en de Tetra2 is uitgevoerd met 18 RGBW pixels en beide zijn voorzien van de Spiider/Tarrantula technologie waaronder het typische flower effect (1x per 9 pixels).as


Anolis

De Eminere en Ambiane met het Anolis-merk richten zich op architecturale verlichting. De armaturen van Anolis zijn zeer geschikt voor het verlichten van zowel binnen- als buitengevels, landschapsverlichting, binnenverlichting voor auditoria, concertzalen, openbare ruimtes, hotelfoyers en commerciële gebouwen, winkels en restaurants enz. De focus ligt op verfijnde kleurenmenging en uitstekend instelbare wittinten en tungsten dim kenmerken.

Robe laat de werelden van installaties, architainment en architecturale verlichting samenkomen en elkaar versterken!


Controllux is in de Benelux exclusief importeur van ROBE lighting producten en zal tijdens ISE2020 aanwezig zijn op de Robe stand. Voor demonstraties of advies kunt u uiteraard contact opnemen met de Robe Specialisten bij Controllux.