CUE 2020 - Een terugblik!

 

 
Allereerst willen wij alle bezoekers van de Controllux, Lumen Solutions, Robe Lighting en Audio Acoustics stand hartelijk danken voor de komst naar Ahoy Rotterdam tijdens CUE2020.


CUE2020 is dé beurs waarop Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics zich samen presenteerden met zowel licht als geluid. In het jaar 2020 wordt de uitbreiding van ons pand afgerond en zullen licht en geluid onder één dak samengaan!
Op CUE2020 stonden wij alvast samen voor u klaar… zij aan zij. En uiteraard met de beste Barista van de hele vakbeurs!


Productspecialisten

Voor al onze pijlers op het gebied van Theater, Architectural, Entertainment, Broadcast, Rigging, Consumable en Audio hebben wij productspecialisten in huis. Uiteraard staat ons team ook na de beurs voor u klaar.


Interview met Enrico Daamen en Jeroen van Aalst

Tijdens CUE is er als vanouds veel nieuws te vinden op en rond de stand van Controllux. Enrico Daamen vertelt uitgebreid over het nieuws van de verschillende merken en bedrijven. Jeroen van Aalst gaat dieper in op de nieuwe producten van ROBE lighting.

Bekijk hier de video


CUE Talk

In CUE Talk was de eer aan Enrico Daamen die als voorzitter van het CUE-bestuur terugblikt op drie dagen CUE, de toegevoegde waarde van de CUE Experience en het lezingenprogramma. Daarnaast kijkt hij terug op het debat over het theater van de toekomst, dat tijdens de beurs plaatsvond en vertelt hij over Controllux, Audio Acoustics, Lumen Solutions en TDE-lighttech BV.

Facebook CUE talk


Fotoalbum

Hieronder treft u alvast enkele sfeerfoto's aan van de beurs. Benieuwd naar het hele fotoalbum?