CUE2020 van 13 t/m 15 januari!

 

 
CUE2020 is de vakbeurs voor event, installatie- en entertainmenttechnologie 


Van 13 tot en met 15 januari 2020 vindt CUE2020 plaats in Rotterdam Ahoy. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics
Licht en geluid onder één dak!

CUE2020 is dé beurs waarop Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics zich samen presenteren met zowel licht als geluid. In het jaar 2020 wordt de uitbreiding van ons pand afgerond en zullen licht en geluid onder één dak samengaan! Bij CUE2020 staan wij alvast voor u klaar… zij aan zij! 

Uiteraard presenteren beide stands hun eigen merken en zullen zowel onze gespecialiseerde licht als geluids- medewerkers aanwezig zijn om u te woord staan over de nieuwste ontwikkelingen.

-Daarnaast bieden wij u gezamenlijk de lekkerste Barista koffie van de hele CUE! -


Licht
Controllux, opgericht in 1968, houdt zich bezig met licht in de ruimste zin van het woord met een zeer gerenommeerd pakket aan merken waaronder Robe, Arri, ETC, High End Systems, Prolyte, Robert Juliat. Middels vestigingen in Nederland, België en Luxemburg zijn wij actief in de gehele Benelux. De activiteiten zijn verdeeld in zes pijlers: theater, TV-Film, Entertainment, Rigging, Consumables en de pijler Architectural. De architectural divisie van Controllux is Lumen Solutions. Uw partner voor creatieve lichtoplossingen. Dankzij de opgedane kennis en ervaring in de entertainment belichting begrijpen wij de uitdagingen die een lichtproject met zich meebrengt. Lumen Solutions helpt u met uw lichtontwerp, denkt mee bij lichtoplossingen en kan uw project turn-key opleveren.


Geluid
Audio Acoustics is exclusief importeur en distributeur van professionele audio apparatuur. De belangrijkste merken binnen het portfolio zijn Adamson Systems exclusief voor Nederland, beyerdynamic audio/communication systems & headphones voor de Benelux. Daarnaast is Audio Acoustics importeur van Teqsas inclinometers en het Amerikaanse microfoon merk Heil. 


Robe neemt u mee op tour tijdens CUE2020!
Robe en Ahoy zijn aan elkaar verbonden! Vele Robe armaturen hebben menig hart al sneller laten kloppen tijdens spectaculaire evenementen in Rotterdam. Maar de Robe armaturen zijn niet alleen geschikt voor de grotere evenementen. Ook in het theater hebben de armaturen vele toepassingsmogelijkheden!

Tijdens CUE2020 presenteert Robe u de mogelijkheden van de toppers uit het Robe assortiment; T1, Esprite en de Viva CMY in de Robe Private Tour… Want ook op de Robe stand gaan licht en geluid samen! Bij deelname aan de Robe Private Tour ontvangt u een koptelefoon die u mag houden. U beleeft de tour als privé voorstelling. Een combinatie van licht en geluid! Een lichtshow die elk heel en half uur plaats vindt en slechts enkele minuten van u kostbare tijd inneemt. Speciaal ontworpen voor u als bezoeker van CUE2020.

Deze tour wordt mede namens Controllux en Audio Acoustics mogelijk gemaakt! U treft de Robe stand aan op locatie 1.106, tegenover de Controllux stand (1.203) en naast de stand van Audio Acoustics (1.107) 


Gratis toegangskaarten voor CUE2020 zijn verkrijgbaar via bijgaande link:
https://registration.n200.com/survey/30om3vphc5oeg?actioncode=NTWO000011GYH&partner-contact=2m1z81vbrly1u