Rosco MIXBOOK™ - Digital Swatchbook


Rosco MIXBOOK™

MIXBOOK™ een digitale kleurenwaaier voor het vooraf visualiseren van LED kleuren. 

Bijna alles is tegenwoordig geëvolueerd van analoog naar digitaal; camera’s, telefoons, verlichtingsarmaturen, en nu ook de Rosco-Swatchbook.

MIXBOOK™ is een digitale kleurenwaaier waarmee gebruikers hun Rosco filter kleuren en LED-kleuren vooraf kunnen visualiseren en vervolgens die kleurkeuzes kunnen communiceren met andere leden van hun team met behulp van de myMIX-app. MIXBOOK™ bevat dezelfde LED-technologie als in MIX®-armaturen, die zorgt voor perfecte kleurovereenkomsten tussen hun MIXBOOK™en alle MIX-lampen die ze hebben ingesteld.



 


MIXBOOK wordt beheerd door de Rosco myMIX ™ -app. Via de app kunnen gebruikers hun gewenste kleur genereren door tint, verzadiging en intensiteitsniveaus aan te passen, of door xy-coördinaten te selecteren en die kleur vervolgens naar MIXBOOK te sturen. Via een Bluetooth-verbinding met de myMIX-app kunnen gebruikers met MIXBOOK actief de prestaties van hun kleurkeuzes in een omgeving verkennen en deze blijven wijzigen via de app. Zodra de gewenste kleur is bereikt, kunnen gebruikers hun kleuren opslaan in de Cloud en de kleurnuances, kleurverzadiging of de xy-coördinaten van de gekozen kleur vast te leggen om hun console later te programmeren.



De unieke "Capture" -functie in de myMIX-app stelt verlichtingsprofessionals in staat om kleuren uit de echte wereld te previsualiseren met behulp van MIXBOOK.


MIXBOOK bevat dezelfde zes-chip LED-technologie die we vinden in de Rosco DMG Lumière MIX®-armaturen. Dit stelt verlichtingsprofessionals in staat om de 130+ True Rosco Color ™ - filter kleuren te laten zien die opgeslagen zijn in de myMIX-app. Filmmakers kunnen bovendien perfecte kleurovereenkomsten maken tussen hun MIXBOOK en eventuele MIX-lampen die ze hebben ingesteld. Het testen van kleuren met een MIXBOOK en een spectrometer biedt filmmakers de mogelijkheid om verschillende LED-kleurenpaletten te verkennen met de andere afdelingshoofden tijdens de pre-productie - in plaats van tijdens het fotograferen. Het is ook een handig hulpmiddel om lichte kleuren mee te testen op een locatie. Nadat je een kleurkeuzes met MIXBOOK hebt getest, kunt u de myMIX-app gebruiken om dezelfde kleuren naar de MIX-lampen te sturen die u heeft ingesteld. 


MIXBOOK - de perfecte planning voor iedereen die gekleurd licht met LED's creëert.

Nu verkrijgbaar!

Bekijk hier alle features van de Rosco MIXBOOK.