Prolyte Campus - Dank voor uw komst!

 

 

Op woensdag 2 oktober 2019 vond in de Controllux Showroom in Meerhout de Prolyte Truss campus plaats. Een volle zaal geïntresseerde deelnemers uit het vak werden geïnformeerd over inspectie van truss en truss aan elektrische takels. De training werd gegeven door Prolyte instructeur Eric Laanstra.

In de morgen kwam ‘de inspectie van truss’ aan de orde; Tips en belangrijke richtlijnen omtrent het inspecteren van truss systemen. Hoe kunt u het best te werk gaan. Hoe voert u een veilige inspectie uit en op welke wijze kunt u de inspectie documenteren. Veiligheid boven alles!
Na de lunch kwam het onderwerp, ‘truss aan elektrische takels’, aan de orde. De cursisten leerden wat de last verdeling is aan elektrische takels bij het hijsen, vasthouden en het laten zakken van een truss constructie. Met welke factoren moet er rekening houden worden?

Einde van de middag was er gelegenheid tot het stellen van vragen, ontvingen alle deelnemers een certificaat van deelname en ging men met de goodiebag en de opgedane kennis weer huiswaarts.