Robe iPointes verslaan de elementen!

 

Robe iPointes verslaan de elementen!

Na de recente lancering op de LDi en PL&S beurs zijn dit festival seizoen de eerste Robe iPointe’s IP65 ingezet op diverse dance festivals. Onder andere op het Elements Festival in Duitsland waren de iPointes in groten getale volop in actie te zien. Het Element Festival had naast mooi en warm weer helaas ook te maken met heftige stortbuien. De Robe iPointe kan met beide situaties goed overweg en heeft ondanks de regenbuien de show gestolen met zijn overtuigende beams en vette mid-air effecten.

De Robe iPointe, de eerste IP65 moving head van Robe, laat zich goed vergelijken met de MegaPointe. Het vermogen is iets lager (430W ipv 470W) maar qua functionaliteit gelijk aan zijn indoor broertje. Maar het feit dat je voor een buitenevenement geen regenkappen of domes hoeft te gebruiken is natuurlijk een dikke plus. Dit scheelt namelijk geld en vooral veel tijd tijdens de bouw en breek. Verder zijn ontwerpen met iPointe’s visueel een stuk aantrekkelijker dan spots in regenkappen of domes.

Onderstaand een paar quotes welke tijdens de producties werden geuit:

 “De iPointes zijn uniek waar het gaat om krachtige, heldere en goed ontworpen IP spots en de zoom is te gek voor dance!” 

“De krachtige beam, zelfs op grote afstanden is verbluffend, de bundels knallen door de lucht”

“De IP bescherming scheelt ons enorm veel werk op locatie”

“De effecten zijn fantastisch, de gobo keuze is perfect, wat een super pakket aan mogelijkheden”

“Zoals met alle Robe spots werken ze perfect en zijn ze zeer betrouwbaar”

Meer info kunt u vinden op https://www.robe.cz/ipointe/ of neem contact met ons op!Foto’s Elements: HappyLand GMBH en Paul Bossenmaier