Robe Theater tour 2019 - Dank voor uw komst

 


Controllux en Robe Lighting willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun komst naar de de première van de nieuwste wereldwijde Robe Theater tour welke van start is gegaan in Nederland en België

Internationaal gerenommeerd lightdesigners Andy Webb / Nathan Wan en Tomas Kohout namen de deelnemers mee naar de wereld van LED op en rond het toneel. Het publiek heeft kennis kunnen maken met de allernieuwste Robe armaturen waaronder de Robe T1. Aan de hand van een compleet nieuwe back-drop hebben de deelnemers alle aspecten van LED verlichting in het theater kunnen ervaren.


Wenst u na de Robe Theater tour meer informatie?

Mochten er na afloop van de Theater tour nog vragen zijn over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen? Of heeft u andere vragen over bepaalde onderwerpen?
Dan staan wij uiteraard voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Ons deskundig verkoopteam helpt u graag verder!


Robe documentatie

Klik hier om de Robe Product Guide 2019 in te zien.
Klik hier om Robe Product News 2019 vol 1 in te zien.


Fotoalbum Robe Theater tour

Bekijk hier het fotoalbum van de Robe Theater tour België op onze Facebook pagina!
Bekijk hier het fotoalbum van de Robe Theater tour Nederland op onze Facebook pagina!



Controllux wil Theater Castellum in Alphen a/d Rijn en CC Binder in Puurs hartelijk danken voor hun medewerking voor het mede mogelijk maken van deze succesvolle première van de Robe Theater tour in Nederland en België en de leerlingen van het Zoomvliet College voor de op- en afbouw in Puurs en Alphen aan den Rijn.




Wij zien u graag terug op één van de Controllux trainingen, of een volgend Controllux evenement!