Gratis WYSIWYG Perform voor studenten!

Gratis WYSIWYG Perform voor studenten!
CAST software biedt iedere student de kans om gebruik te maken van het nieuwe onderwijsprogramma van WYSIWYG.

Studenten kunnen tot 31 mei 2019 een GRATIS licentie aanvragen voor wysiwyg Perform Student Edition (4 universes), geldig tot 31 augustus 2019.
Aanvragen die na 31 mei 2019 worden ontvangen, komen in aanmerking voor een Free Design Student-editie. Ook is er de mogelijkheid om een exemplaar van Perform Student Edition te kopen voor $ 99 USD per jaar. Algemene voorwaarden zijn van toepassing zie hieronder voor meer informatie. 
Aanmelden kan gemakkelijk via de CAST website.

Voorwaarden:
- Om in aanmerking te komen voor deze licentie, zal de student ingeschreven staan voor een opleiding aan een universiteit of erkende opleiding aan de hogeschool of het middelbaar Beroepsonderwijs. Educatieve kopieën van Wysiwyg zijn onderworpen aan jaarlijkse vernieuwing en vereisen bewijs van voortdurende studie.
- Het bewijs van de status van de student moet worden verstrekt in de vorm van een studenten-ID EN een brief waarin de status van de student wordt bevestigd.
- Houd rekening met 14 dagen voor verificatie en verwerking van uw aanvraag voordat een licentie wordt verleend. 
- De licentie is geldig tot 31 augustus in elk kalenderjaar. 
- Er wordt slechts één licentie per student verstrekt, de licentie is niet overdraagbaar en kan alleen voor educatieve doeleinden worden gebruikt. 
- In de studenteneditie wordt een WYSIWYG watermerk weergegeven in shaded view, renderings en afdrukbare plots 
- wysiwyg Perform Student Edition is beperkt tot 4 universes (2.048 kanalen). 


Afgestudeerd?

Zodra je bent afgestudeerd, helpt CAST je verder met je carrière
door je de kans te geven om je bestaande studentenversie van wysiwyg te upgraden naar een professionele versie van wysiwyg Design of Perform Lease met een eenmalige korting van 50% op de vermelde prijs. 

Om hiervoor in aanmerking te komen moet je een diploma hebben behaald aan een
universiteit, hogeschool of een middelbaar beroeps- onderwijs. Om uw studenten-editie om te zetten
naar een professionele versie van wysiwyg Design of Perform Lease-versie zal u een aanvraag moeten indienen. Bij deze aanvraag is het belangrijk dat u een kopie van uw diploma meestuurt.
Deze aanvraag is alleen mogelijk als het maximaal 365 dagen geleden is dat u bent afgestudeerd.

Voordelen WYSIWYG EDUCATIEF

Om studenten te helpen met het gebruik van de software, krijgt elke student toegang tot de CAST online tutorials en webinarseries.
Studenten kunnen deelnemen aan een jaarlijkse ontwerpwedstrijd en maken kans om hun werk te presenteren op de CAST-website en hiermee kunnen ze de CAST SWAG winnen.
Studenten hebben een kans om deel te nemen aan het CAST-stageplan of / en samen te werken met het CAST-team op een belangrijke vakbeurs in de industrie.
Studenten worden uitgenodigd om openbare cursussen bij CAST te volgen tegen een gereduceerd tarief.
Get wysiwyg for Free!
Sign up now and get your Free student edition of wysiwyg.