Uitnodiging Controllux Lounge België

 

Controllux Lounge is hét netwerk en demonstratie event. Na de succesvolle edities van de Controllux Lounge in 2017 en 2018 hebben wij voor 2019 uiteraard opnieuw een nieuwe Controllux Lounge op de planning staan. In een sfeervolle omgeving en vergezeld van een hapje en een drankje kunt u in onze Showroom in Meerhout terecht.

Wij nodigen u graag uit op onze officiële Lounge avond op woensdag 22 mei 2019, aanvang vanaf 18 uur. Wij voorzien de nodige catering en een goed gevulde Lounge bar.


PRODUCT HIGHLGHTS

Als toeleverancier van theater-, TV-film-, entertainment en architectuurverlichting en specialist in lichttafels, sturing en rigging verwelkomen wij u graag in de speciaal ingerichte Controllux Lounge. De A-merken uit ons assortiment zoals Robe, ETC, Arri, Prolyte, Rosco, Arkaos, High End Systems, City Theatrical, Astera, Swit, Fomex, DOPchoice, Doughty en Gaffers Control worden aan u gepresenteerd.


U heeft de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De productspecialisten van Controllux zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden.


SHOW-TOPPER

Bent u al benieuwd naar de Show-Toppers van deze editie? Binnenkort volgt de line-up. Hou de website en onze social media in de gaten.


DAGWINNAAR

De Controllux Lounge laten wij uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Onder alle aanwezige bezoekers van het event zal een mooie prijs worden verloot. Als de avond ten einde komt zal Controllux de winnaar bekend maken onder de aanwezige bezoekers. Een spannend moment voor de dan nog aanwezige relaties. Uiteraard zullen wij de winnaar ook melden via onze Social Media.


INSCHIJVEN

U bent van harte welkom op de Controllux Lounge 2019, het enige wat wij u vragen u is om u aan te melden via onderstaande link zodat wij met uw komst rekening kunnen houden.

https://controllux.com/support/trainingen/inschrijven/58/controllux-lounge-belgie


LOCATIE

Controllux BVBA, Meerhout
Ambachtsstraat 2B
B-2450 Meerhout
België