Robe T1 - Open invitatie 8-12 april

 

 

Open invitation

In de week van 8 t/m 12 april bent u van harte welkom om kennis te maken met de Robe T1 Profile.
In de Controllux showroom zal onze Robe productspecialist Jeroen van Aalst u alle features demonstreren van het allernieuwste armatuur van Robe. De Robe T1 profileTM, is ‘The ONE you need’ voor in het theater, televisie en voor op tournee en geschikt voor connectie met het innovatieve Robe RoboSpot systeem. Ook beschikbaar als T1 Profile FS, de volgspot versie met vaste camera. U kunt vrijblijvend inlopen in de Controllux showroom.


Wanneer
Maandag 8 april t/m vrijdag 12 april 2019


Inlooptijden
10.00 uur - 17.00 uur


Locatie
Controllux
Showroom
Tankval 5
2408 ZC  Alphen aan den Rijn

Wilt u graag andere fixtures vergelijken met het Robe T1 profile armatuur? Dat is mogelijk...
Laat het ons vooraf weten dan maken wij de juiste opstelling of neem uw eigen armatuur mee om inzicht te krijgen tussen de verschillende mogelijkheden van de armaturen.



Robe T1 ProfileTM
The only 1 you need 


Het allernieuwste armatuur van Robe, de Robe T1 profileTM, is ‘The ONE you need’ voor in het theater, televisie en voor op tournee. De T1 Profile is geschikt voor connectie met het innovatieve Robe RoboSpot systeem en is ook beschikbare als T1 Profile FS, de volgspot versie met vaste camera.   


De revolutionaire en nieuwe MSL™ (Multi-Spectral Light) LED-lichtbron is indrukwekkend helder met een field output van 10.075 lumen. 

De T1 Profile is een en al theatrale subtiliteit. Voorzien van CMY- color control, een nieuw en op maat gemaakt kleure systeem én 2700K tot 8000K CCT control zijn alle variaties in kleur mogelijk!  

Voor gebruik in het theater is er specifiek rekening gehouden met de behoefte voor het vloeiend dimmen door middel van het Robe ultra-soepele 18-bits dimsysteem, terwijl de hoge CRI waarde van 90+ een natuurlijke weergave van huidtinten, decor en kleding biedt die zo fundamenteel zijn voor theater- en televisie- en filmtoepassingen.  

Daarnaast zijn er voor televisiewerk nog andere functies beschikbaar, zoals een +/- green channel en een Cpulse kanaal voor flicker-free management voor alle video systemen waaronder HD en UHD camera’s.  

Dit alles wordt gecombineerd met nauwkeurig en vernieuwd framing shutter systeem, een dynamische focus-tracking zoom van 7 tot 49 graden, een iris, een light én medium frost die te combineren zijn tot een heavy frost, nieuwe break-up en aerial gobo’s in het roterende gobowiel, een vernieuwd animatiewiel en een 6-facet prisma.  

Dit biedt u totale controle voor de finesse en fine-tuning van veeleisende ontwerpen voor theater, televisie en voor op tournee. En stiekem kan hij ook nog los gaan als het echt moet ;)